Η αντίδραση της Nicole Kidman σε «σεξιστική» ερώτηση δημοσιογράφου για τον Tom Cruise

01.01.2022
Η αντίδραση της Nicole Kidman σε «σεξιστική» ερώτηση δημοσιογράφου για τον Tom Cruise
"Δεν είμαι σίγουρη ότι κάποιος θα το έλεγε αυτό σε έναν άντρα"

Αν και ο γάμος της Nicole Kidman και του Tom Cruise έληξε πριν από δύο δεκαετίες, η σχέση τους εξακολουθεί να φαίνεται να απασχολεί τα μέσα και η Kidman φαίνεται να έχει κουραστεί από αυτό.

Μιλώντας στον The Guardian για το "Being the Ricardos" των Amazon Studios, μια δραματική βιογραφική ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ως Lucille Ball, η Kidman αντέδρασε προς τη δημοσιογράφο επειδή έκανε έναν παραλληλισμό μεταξύ της κεντρικής σχέσης της ταινίας και του γάμου της με τον Cruise.

Nicole Kidman: Η μάχη της με την κατάθλιψη όταν γύριζε την ταινία «The Hours» μετά το διαζύγιο με τον Tom Cruise

"Πρόκειται για μια δημιουργική και ρομαντική σχέση που δεν λειτουργεί. Αλλά από αυτό βγαίνουν μερικά εξαιρετικά πράγματα. Και μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει που δεν έχει αίσιο τέλος", είπε η Kidman. "Αυτή η ταινία λέει ότι μπορείς να κάνεις μια εξαιρετική σχέση να ευδοκιμήσει και να αφήσεις τα απομεινάρια της να υπάρχουν για πάντα. Ναι, είναι πραγματικά υπέροχο. Δεν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται όπως θέλεις και μερικές φορές μπορεί να ερωτευτείς κάποιον που δεν θα είναι το άτομο με το οποίο θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου. Και νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ σχετικά".

Μετά από αυτό, η δημοσιογράφος ρώτησε αν αυτός ήταν ο "τρόπος της Kidman να μιλήσει για τον Tom Cruise". "Ω, Θεέ μου, όχι, όχι. Απολύτως όχι. Όχι. Θέλω να πω, αυτό είναι, ειλικρινά, τόσο πολύ καιρό πριν που δεν είναι σε αυτήν την εξίσωση. Άρα όχι", απάντησε η Kidman. "Μου φαίνεται σχεδόν σεξιστικό, γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι θα το έλεγε κάποιος σε έναν άντρα", συμπλήρωσε η ίδια.

Η Κρουζ και η Κίντμαν παντρεύτηκαν το 1990 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του Days of Thunder. Το ζευγάρι υιοθέτησε μαζί δύο παιδιά και τελικά χώρισαν το 2001. Το 2006, η Kidman παντρεύτηκε τον Keith Urban, με τον οποίο απέκτησε τις κόρες της, Sunday Rose και τη Faith Margaret.