H Betty White πέθανε σε ηλικία 99 ετών

01.01.2022
H Betty White πέθανε σε ηλικία 99 ετών
«Αν και η Betty ήταν κοντά στα 100, νόμιζα ότι θα ζούσε για πάντα», δήλωσε ο ατζέντης της

Η Betty White, το πολυετές "Χρυσό Κορίτσι" της τηλεόρασης, πέθανε σε ηλικία 99 ετών.

"Αν και η Betty ήταν κοντά στα 100, νόμιζα ότι θα ζούσε για πάντα", είπε ο ατζέντης και στενός φίλος της, Jeff Witjas. "Θα μου λείψει τρομερά και το ίδιο θα μου λείψει ο κόσμος των ζώων που αγαπούσε τόσο πολύ. Δεν νομίζω ότι η Betty φοβήθηκε ποτέ να πεθάνει γιατί πάντα ήθελε να είναι με τον αγαπημένο της σύζυγο, Allen Ludden. Πίστευε ότι θα ήταν ξανά μαζί του. Πέθανε ειρηνικά στον ύπνο της στο σπίτι της νωρίς το πρωί".

Last Christmas: Πώς είναι η αγαπημένη του George Michael 37 χρόνια μετά [photos]

Η White ετοιμαζόταν να γιορτάσει τα 100α γενέθλιά της στις 17 Ιανουαρίου. Ενόψει της εκατονταετηρίδας της, η White είχε μιλήσει στο περιοδικό PEOPLE για το πώς ένιωθε που θα έκλεινε τα 100 της χρόνια. "Είμαι τόσο τυχερή που είμαι σε τόσο καλή υγεία και νιώθω τόσο καλά σε αυτή την ηλικία", είχε δηλώσει η βετεράνος ηθοποιός. "Είναι καταπληκτικό."

Η White ήταν μια ζεστή και δημοφιλής παρουσία στη μικρή οθόνη, με μια καριέρα που διήρκεσε δεκαετίες. Πολύ πριν από τις ξεκαρδιστικές εμφανίσεις της στο "The Mary Tyler Moore Show" στη δεκαετία του '70 και στο "The Golden Girls" στη δεκαετία του '80, το 1952 εμφανίστηκε στο "I Love Lucy-like Life with Elizabeth", μια εκπομπή στην οποία ήταν επίσης παραγωγός.

Εκτός από την υποκριτική, το πάθος της ήταν πάντα η ευημερία των ζώων. "Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Η ζωή μου είναι μοιρασμένη στο απόλυτο μισό: μισή ζώα, μισή σόου μπίζνες", είπε κάποτε η White.