GNTM 4: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Στυλιανός και το σχόλιο της Όλγας για τη σχέση τους

28.12.2021
GNTM 4: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Στυλιανός και το σχόλιο της Όλγας για τη σχέση τους
Ένας έρωτας που άνθισε στο σπίτι του GNTM φαίνεται ότι ακόμη καλά κρατεί!

Η Όλγα και ο Στυλιανός είναι ένα από τα τρία ζευγάρια που δημιουργήθηκαν φέτος μεταξύ των παιδιών που συμμετείχαν στο ριάλιτι μοντέλων του Star. Τα άλλα δύο, για την ιστορία ήταν ο Ναπολέων με την Ειρήνη και ο Ντίνος με την Κυβέλη.

Για τα δύο τελευταία δεν γνωρίζουμε πώς τα έχει φέρει η ζωή, όμως η Όλγα και ο Στυλιανός φαίνεται ότι ακολουθούν κοινό μονοπάτι μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι.

Είχαν μιλήσει ανοιχτά για τον έρωτά τους τα παιδιά και τώρα έχουμε και ένα post στη σελίδα εκείνου που ξεχειλίζει συναίσθημα εκατέρωθεν.

«Το άλλο μου ολόκληρο. @olga_ntalla», γράφει στη λεζάντα ο Στυλιανός και στη φωτογραφία τον βλέπουμε να ποζάρει ξαπλωμένος τρυφερά στην αγκαλιά της αγαπημένης του, η οποία απάντησε ένα ωραιότατο «Σ' αγαπάω» στα σχόλια!

Όλγα και Στυλιανός είναι αχώριστοι από τη στιγμή που βγήκαν από το παιχνίδι και πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί.

«Ο Στυλιανός είναι ένας τέλειος άνθρωπος, οπότε μόνο χαρούμενοι μπορούν να είναι. Τον έχουν γνωρίσει! Μάλιστα, πριν αποχωρήσει, του είχα ζητήσει να στείλει μήνυμα στον αδερφό και τη μαμά μου να τους πει ότι είμαι καλά και εν τέλει έμαθα ότι τους πήρε τηλέφωνο και μιλούσαν 2-3 ώρες. Είναι πολύ χαρούμενοι οι γονείς μου», δήλωσε πρόσφατα η Όλγα Ντάλλα μετά τον τελικό του GNTM.