Θύμα ληστείας ο Τρύφωνας Σαμαράς

29.12.2021
Θύμα ληστείας ο Τρύφωνας Σαμαράς
Ο γνωστός hair stylist ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη και δηλώνει "Ήταν γνωστός μου"

Θύμα ληστείας έπεσε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μάλιστα γνώριζε προσωπικά τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον κλέψει.

Τάσος Χαλκιάς: Ο γιος του απαντά δημόσια σχετικά με την «απείρου κάλλους» συνένεντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου

"Είχα πάει να δω το J2US και όταν γύρισα, ανέβηκα τις σκάλες και είδα την πόρτα του ατελιέ μου ανοιχτή. Λέω 'ποιος είναι;' και άρχισα να πηγαίνω προς τα πίσω. Ήταν 2:30 τη νύχτα και όπως βγήκα, είδα δύο παιδιά και τους φώναξα, 'Σας παρακαλώ, ελάτε γιατί με κλέβουν'. Μπήκαμε μέσα, αυτός ανέβηκε στους άλλους ορόφους για να κρυφτεί κι εγώ πήρα την Αστυνομία. Σε 5 λεπτά ήταν εδώ τέσσερα περιπολικά" αποκάλυψε ο γνωστός hair stylist.

"Τον έπιασαν και του έβγαλαν την κουκούλα και παθαίνω σοκ, γιατί ήταν κάποιος γνωστός μου. Τον έβαζα στο σπίτι μου επί ενάμισι χρόνο είχε πάρει τα κλειδιά και μου έπαιρνε πράγματα. Μέχρι και κάτι κάλτσες Gucci! Είναι δυνατόν;" πρόσθεσε ο ίδιος.

Ελένη Τσολάκη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στο νοσοκομείο [video]

"Αναγκάστηκα να αλλάξω κλειδαριά για δεύτερη φορά. Και μόνο που σκέφτομαι ότι ένας άνθρωπος παραβίαζε την ιδιωτικότητά μου, με κάνει να βγαίνω έξω από τα ρούχα μου", δήλωσε επίσης, αναφέροντας πως το συγκεκριμένο άτομο τον έκλεβε συστηματικά, με την αξία των κλοπιμαίων να φτάνει τις 5.000 ευρώ. Τέλος, είπε "Αποφάσισα να μην κινηθώ νομικά, επειδή ήταν και μέρα Χριστουγέννων. Μου είπε ότι θα μου γυρίσει όλα τα πράγματα που μου έχει πάρει. Βέβαια, δεν νομίζω να τα έχει δύο χρόνια, μπορεί και να τα πούλησε".