Τάσος Χαλκιάς: Ο γιος του απαντά δημόσια σχετικά με την «απείρου κάλλους» συνένεντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου

28.12.2021
Τάσος Χαλκιάς: Ο γιος του απαντά δημόσια σχετικά με την «απείρου κάλλους» συνένεντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου
Μια απίθανη τηλεοπτική στιγμή που, πραγματικά, θα μείνει στην ιστορία!

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love it χθες (27/12/2021) και έδωσε μια επεισοδιακή συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μπήκε εκνευρισμένος στο πλατό, λόγω μεγάλης αναμονής, όπως εξήγησε, και επιπλέον δυσαρεστήθηκε με τις ερωτήσεις που του έκανε η παρουσιάστρια, οι οποίες λίγη σχέση είχαν με τα επαγγελματικά του τα οποία εκείνος -όπως και όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου, όπως τόνισε ο ίδιος- θα προτιμούσε να είναι σε πρώτο πλάνο.

Τάσος Χαλκιάς και Ιωάννα Μαλέσκου: Μία συνέντευξη που πήγε, πραγματικά, πολύ πολύ στραβά [video]

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα social media όπου, ως επί το πλείστον, η Ιωάννα Μαλέσκου κατηγορήθηκε για «αναισθησία», μεταξύ άλλων, ο γιος του ηθοποιού, Άρης Χαλκιάς έδωσε μια απάντηση μέσω instagram stories.

«Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν. Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από το τότε που τον θυμόμαστε», έγραψε στο Ιnstagram του ο Άρης Χαλκιάς.

Για το θέμα τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία βρήκε την Ιωάννα Μαλέσκου υπερβολικά εύθικτη:

«Δεν είχε τύχει να δω έτσι ολοκληρωμένο το απόσπασμα, θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, λόγω της καθυστέρησης. Κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται από το κοντρόλ. Που βέβαια σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σου επιτρέπει σαν παρουσιάστρια να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις ότι φταίει το κοντρόλ και ο αρχισυντάκτης. Πρέπει να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια για τον καλεσμένο σου. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε», ανέφερε συγκεκριμένα στον αέρα του Happy Day.

Ελένη Τσολάκη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο βρίσκεται στο νοσοκομείο [video]