Ζωή Δημητράκου: Ποζάρει με τον γιο της έναν μήνα μετά τη γέννησή του και το σώμα της δεν περιγράφεται

12.11.2021
Ζωή Δημητράκου: Ποζάρει με τον γιο της έναν μήνα μετά τη γέννησή του και το σώμα της δεν περιγράφεται
Η εντυπωσιακή γυμνάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 5 Οκτωβρίου.

Μία εγκυμοσύνη που δεν είχαμε πάρει είδηση καθώς η εντυπωσιακή τηλεοπτική γυμνάστρια και πρώην μπασκετμπολίστρια κρατά πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Η Ζωή Δημητράκου και ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής και CEO της εταιρίας Polyeco SA, [φωτό κάτω], παντρεύτηκαν μυστικά τον περασμένο Φεβρουάριο και στις 5 Οκτωβρίου υποδέχτηκαν τον καρπό που έρωτά τους.

Την είδηση για την "υψηλή άφιξη" μοιράστηκε η ίδια η Ζωή μέσα από μία ανάρτηση. Στη φωτογραφία διακρίνουμε το χέρι του συζύγου της και τα πατουσάκια του μωρού και στη λεζάντα μαθαίνουμε το όνομά του: «Λεωνίδας Πολυχρονόπουλος 5/10/21 Καλωσόρισες γιε μας 💙»

Η εγκυμοσύνη

Αφού είχε γίνει ήδη μητέρα η Ζωή Δημητράκου μοιράστηκε δυο φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Στη, δε, δεύτερη ο τόνος ήταν εμφανώς χιουμοριστικός καθώς πόζαρε με μια μπάλα μπάσκετ πλάι από την κοιλιά της -κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της όλοι της έλεγαν ότι αυτά τα δύο... μοιάζουν!

Η πρώτη έξοδος και η... κοιλιά!

Βέβαια, καλά έκανε η Ζωή και μοιράστηκε φωτογραφίες από την περίοδο εκείνη γιατί, ενδεχομένως, διαφορετικά να μην είχε πιστέψει κανείς ότι υπήρξε όντως έγκυος!

Και ιδού γιατί:

Μόλις ο γιος της συμπλήρωσε έναν μήνα ζωής, η Ζωή και ο σύζυγός της τον πήραν στο καροτσάκι και έκαναν την πρώτη τους βόλτα ως οικογένεια. Από αυτή τη βόλτα η καλλιγραμμή γυμνάτρια μοιράστηκε μια φωτογραφία και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Ιδού χωρίς πολλά άλλα λόγια!

Ιδού και ακόμη μια πιο πρόσφατη φωτογραφία και τα λόγια είναι, πραγματικά περιττά.