Ο Χρήστος Μάστορας για την καταγωγή του και το ενδεχόμενο ενός γάμου

12.11.2021
Ο Χρήστος Μάστορας για την καταγωγή του και το ενδεχόμενο ενός γάμου
Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος μίλησε για την καταγωγή του αλλά και για τα μελλοντικά προσωπικά του σχέδια. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος "Μέλισσες", ο οποίος κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο και σε αρκετά νεαρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα, περιέγραψε τις αναμνήσεις τους, λέγοντας πως παρόλο που εκείνος δεν είχε δεχτεί ρατσισμό, τα πράγματα ήταν δύσκολα για άλλους ανθρώπους.

Ελένη Πετρουλάκη: «Αν είχα μπροστά μου την Kim Kardashian θα τη χαστούκιζα» [video]

"Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες. Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε στα μίντια ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες" είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: "Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση. Έγινε μια παραχάραξη της ιστορίας. Νιώθω περήφανος για αυτό που μου έχει προσφέρει αυτή η δυσκολία που πέρασαν οι πρόγονοι μου εκεί. Μου πρόσφερε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που μου ανοίγει πόρτες και δρόμους στη ζωή μου".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Με πλήγωσε πολύ το τέλος μου από το GNTM"

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας: "Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτομαι για το άμμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι παραδοσιακός τύπος. Τα παιδιά είναι συνεχώς στο μυαλό μου, θα ήθελα μία κορούλα κάποια στιγμή".