Γνωστός κωμικός δηλώνει: "Εχω ασκήσει βία, ψυχολογική και λεκτική" (βίντεο)

28.10.2021
Γνωστός κωμικός δηλώνει: "Εχω ασκήσει βία, ψυχολογική και λεκτική" (βίντεο)
Η δήλωση για τη συνειδητή προσπάθεια του να αλλάξει

Ο κωμικός Ζήσης Ρούμπος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη μάχη του να αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες αλλά και για να σκοτώσει το "τέρας" που όλοι έχουμε μέσα μας.

Γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται πως είναι gay και εξηγεί γιατί σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί

"Έχω ασκήσει βία, ψυχολογική και λεκτική. Χρειάστηκε να δουλέψω πάρα πολύ, για να σκοτώσω το τέρας, δεν ήταν εύκολο. Δεν θέλω να το παίζω γκουρού, ακόμη δουλεύω. Ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να πούμε εδώ εν έτει 2021 είναι επιτέλους να φύγει το στίγμα της ψυχανάλυσης. Να σταματήσει αυτό το ταμπού που υπάρχει στην Ελλάδα. Ένας σωστός επαγγελματίας θα πάρει έναν φακό και θα σου δείξει ποιος πραγματικά είσαι. Δεν είναι πάντα ωραίο αυτό που θα βρεις" δήλωσε.

Επίσης, αναφέρθηκε και σε μία προηγούμενη ανάρτησή του για την πατριαρχία.

"Όταν έγραψα αυτό το κείμενο δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να γίνει όλο αυτό που έγινε. Ήταν ένα πράγμα που με έπνιγε. Υπήρξα αυτός ο άνθρωπος που περιγράφω στο κείμενο αλλά και ο άνθρωπος που τον ενοχλούσε η λέξη "γυναικοκτονία”. Έχω μάθει όταν με ενοχλεί κάτι, να ψάχνω γιατί με ενοχλεί. Το συζητούσα με τους φίλους μου και είπα γιατί σε ενοχλεί, τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί αν χρησιμοποιείς αυτόν τον όρο;".

"Βγαίνω με θαυμάστριες και θα συνεχίσω να το κάνω!"

"Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να πάρουν λίγη παραπάνω δύναμη οι γυναίκες και αυτό με ενοχλούσε. Εκεί σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να είμαι αυτός. Το έψαξα και όταν ψάχνεις πράγματα για τον εαυτό σου δυστυχώς πρέπει να φας σκα@@. Είσαι μέρος του προβλήματος. Γι’ αυτό έγραψα αυτό το κείμενο. Παρερμηνεύτηκε σαν πρόσκληση για κουβέντα. Δεν ήταν πρόσκληση για διάλογο. Ήταν μια βιωματική κατάθεση ψυχής. Έζησα κι άλλα που δεν γράφονται και δεν λέγονται".