Adele: Η απίστευτη συμβουλή στον γιο της όταν τον πείραζαν οι συμμαθήτριες του για τη διάσημη μαμά του

27.10.2021
Adele: Η απίστευτη συμβουλή στον γιο της όταν τον πείραζαν οι συμμαθήτριες του για τη διάσημη μαμά του
Καλύτερα να μην τα "βάζει" κανείς μαζί της ή με την οικογένειά της

Η Adele αναμφίβολα είναι μια μεγάλη τραγουδίστρια και έχει βάλει όλη της την ψυχή στη μουσική της. Παρόλο, όμως, που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ και μπορεί να αγγίξει τόσους πολλούς ανθρώπους με τα τραγούδια της, γνωρίζουμε πολύ λίγα για την προσωπική της ζωή την οποία φροντίζει να προφυλάσσει καλά. Ωστόσο, με αφορμή το νέο single που κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου, η τραγουδίστρια έδωσε επιτέλους τις πρώτες της συνεντεύξεις μετά από πέντε χρόνια απουσίας και αποκάλυψε πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ της - το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα ονομάζεται 30 - και τη ζωή της ως single μητέρα μετά το διαζύγιό της. Εκεί μίλησε για τον γιο της Angelo και αποκάλυψε, ανάμεσα σε άλλα, μια συμβουλή που του έδωσε, όταν δεχόταν πειράγματα στο σχολείο για τη διάσημη μαμά του.

Adele - Easy on me: Σαρωτική επιστροφή μετά από έξι χρόνια με νέο τραγούδι

Το παράπονο της Adele

Την τελευταία φορά που η Adele έκανε περιοδεία, ο Angelo καθόταν συνήθως στα παρασκήνια ενώ εκείνη ετοιμαζόταν και έμενε με τον μπαμπά του ή με μια νταντά πριν ξεκινήσει το σόου. Ήταν ακόμα πολύ μικρός εκείνη την εποχή για να καταλάβει πόσο διάσημη ήταν η μαμά του. Αυτό το γεγονός έγινε πιο ξεκάθαρο στην Adele όταν τον πήγε σε μια συναυλία της Taylor Swift το 2018 (Προφανώς ο Angelo είναι μεγάλος φαν της Swift). «Του έπεσε το σαγόνι όταν είδε το γεμάτο γήπεδο», είπε στην αμερικανική Vogue. «Ενoχλήθηκα πολύ! Σκέφτηκα “Με συγχωρείς! Αυτό κάνω κι εγώ, ξέρεις!”. Εκείνος μου είπε: «Όταν θα πάμε για περιοδεία, θα μπορούσα να έχω μια καρέκλα δίπλα μου με το όνομα της Taylor Swift πάνω, για να έρθει η Taylor;».

Adele: Ο πατέρας της πέθανε πάμφτωχος σε ένα τροχόσπιτο

Τους αποστόμωσε

Επίσης, η Adele αποκάλυψε ότι έδωσε κάποιες αστείες συμβουλές στον Angelo για το σχολείο όταν οι συμμαθητές του τον ρωτούσαν για τη διάσημη μαμά του. «Υπήρχαν μερικά μεγαλύτερα κορίτσια που τον κυνηγούσαν, ρωτώντας τον αν ήμουν η μαμά του», θυμάται η Adele, ξανά στην αμερικανική Vogue. «Εκείνος απαντούσε “Νομίζω ότι τη λένε Adele, ναι. Είναι η μαμά μου. Η μαμά μου”. Δεν είμαι η Adele για εκείνον. Ένιωθε σαν να τον εκφοβίζουν, γιατί τον ενοχλούσαν. Toυ είπα: Αυτό δεν είναι εκφοβισμός. Απλώς πες τους, “Ναι, είναι η μαμά μου. Μου σκούπιζε παλιά τον κώλο”». Τελικά η Adele έχει πολύ χιούμορ!