Η Angelina Jolie περπάτησε στο κόκκινο χαλί με δύο από τις κόρες της

26.10.2021
Η Angelina Jolie περπάτησε στο κόκκινο χαλί με δύο από τις κόρες της
Οι τρεις τους έδωσαν το παρών σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Ρώμη

Η Angelina Jolie παραβρέθηκε στην πρεμιέρα του Eternals στο Rome Film Fest 2021 με δύο από τα παιδιά της, καθώς η την 16χρονη Zahara και τη 15χρονη Shiloh, με τις οποίες περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί.

Αngelina Jolie – The Weeknd: Αλλή μια κοινή δραστηριότητα τους φέρνει πιο κοντά

Η 46χρονη ηθοποιός φόρεσε ένα φόρεμα Versace και κοσμήματα του οίκου Vhernier. Κρατιόταν χέρι-χέρι με την Zahara, η οποία εντυπωσίασε με ένα vintage φόρεμα από το Catwalk Designer Vintage, ενώ η Shiloh επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα Versace σε συνδυασμό με κίτρινα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η ηθοποιός, η οποία έχει έξι παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, έκανε πρόσφατα την προώθηση της τελευταίας ταινίας της Marvel, στην οποία υποδύεται τη Θήνα — μια πολεμίστρια με εξαιρετική δύναμη, ταχύτητα και αντοχή. Την περασμένη εβδομάδα, η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα του Eternals στο Los Angeles με πέντε από τα παιδιά της. Ιδιαίτερη εντύπωση είχε κάνει η επιλογή της Zahara να φορέσει το φόρεμα της μαμάς της από τα Όσκαρ του 2014, σχεδιασμένο από τον Elie Saab.

Η Jolie είχε πει σε συνέντευξη της ότι τα παιδιά της ήταν τα ενθουσιασμένα για τον νέο της ρόλο. "Αυτό που πραγματικά με συγκινεί είναι ότι θέλουν να με δουν δυνατή και είναι απλά χαρούμενοι που θα είμαι δυνατή και θα διασκεδάζω".