Γιώργος Χρανιώτης:"Έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας"

26.10.2021
Γιώργος Χρανιώτης:"Έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας"
Όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή "Απλές Κουβέντες"

Στην κάμερα της εκπομπής "Απλές Κουβέντες" μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης, μιλώντας μεταξύ άλλων για το γεγονός πως έχει φτάσει πολύ κοντά στην αυτοκτονία.

Διάλογος Αννίτας Πάνια - Άννας Βίσση για Νίκο Καρβέλα: "Τι του βρήκες;" "Εσύ τι του βρήκες;"

"Δεν θα έκανα απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν θέλω να πω τον τρόπο αλλά έχω φτάσει πολύ κοντά σε απόπειρα αυτοκτονίας, δεκαπέντε χρόνια πριν, με έναν τρόπο έτσι πολύ περίεργο. Δόξα τω Θεώ Δεν έγινε κάτι τέτοιο γιατί θα το είχα μετανιώσει. Δεν ήμουν έτοιμος να πεθάνω, αλλά μια φορά βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος ήταν ερωτική απογοήτευση, αλλά όχι ακριβώς απογοήτευση, αλλά η ενδεχόμενη ερωτική απογοήτευση που αισθανόμουν ότι ερχότανε και ήρθε μετά. Την επόμενη μέρα κατάλαβα τι πήγα να κάνω γιατί την επόμενη μέρα συνήλθα. Έχω έρθει κοντά στο θάνατο με τη μηχανή και με το surf, αλλά δεν ήθελα να πεθάνω, ενώ εκεί μπήκα σε μια διαδικασία και είπα μήπως το τραβήξω λίγο περισσότερο και κάνω την καρδούλα μου να σταματήσει", είπε ο 48χρονος ηθοποιός.

Λευτέρης Πετρούνιας: Τα δάκρυα της Βασιλικής Μιλούση στη συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τον μικρό Αλέξανδρο και τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα. "Αν ξεπεράσω τους φόβους μου και η σύζυγός μου ξεπεράσει τις υγιείς ναρκισσιστικές της ανησυχίες, καθώς θέλει, ως χορεύτρια, να επανέλθει στο σώμα της όπως ήταν πριν τον ερχομό του Αλέξανδρου, ίσως και να θέλαμε ένα δεύτερο παιδάκι", είπε.

Τέλος, δήλωσε πως δεν υπάρχει κάτι που θα επιθυμούσε να κάνει στον χώρο της ηθοποιίας και δεν το έχει κάνει. "Δεν νομίζω πως έχω απωθημένα. Ας πούμε, δεν έχω παίξει στην Επίδαυρο. Αλλά δεν έχω και απωθημένο να παίξω, γιατί ξέρω ότι θα γίνει όταν έρθει η ώρα του".