James Michael Tyler: Πέθανε ο Gunther από τα "Φιλαράκια" - Το "αντίο" της Jennifer Aniston

25.10.2021
James Michael Tyler: Πέθανε ο Gunther από τα "Φιλαράκια" - Το "αντίο" της Jennifer Aniston
Η μάχη που έδινε ο ηθοποιός έγινε γνωστή το περασμένο καλοκαίρι.

Ο James Michael Tyler, ο εμβληματικός, κυνικός bartender που λάτρευε τη "Rachel" έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από καρκίνο του προστάτη σε ηλικία 59 ετών.

Η είδηση για τη μάχη που έδινε για την υγεία του έγινε γνωστή από τον ίδιο με αφορμή την απουσία του από το ιστορικό reunion του cast της λατρεμένης σειράς, που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια συναντήθηκαν αλλά για τελευταία φορά - Τα 10 πιο σημαντικά σημεία της ιστορικής, τηλεοπτικής στιγμής [video]

Ο ηθοποιός δεν παραβρέθηκε στο reunion αυτό, όμως συνδέθηκε μέσω zoom και έδωσε το "παρών" του με αυτό τον τρόπο εξηγώντας ότι δεν γινόταν να λείψει τελείως, όμως δεν ήθελε και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού με το δικό του πρόβλημα, που αν τους έδινε περισσότερο χρόνο θα ήταν εμφανές.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει με την αφορμή αυτή στο Today Monday, ο James Michael Tyler είχε αποκαλύψει διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη το 2018. Στο στάδιο 4 πια, ο καρκίνος έχει προχωρήσει στα κόκκαλα και μπορούσε να αποβεί μοιραίος ανά πάσα στιγμή.

"Ο βασικός μου στόχος μέχρι σήμερα ήταν να ζήσω τα 59α γενέθλιά μου", τόνισε συγκινημένος ο ηθοποιός, ο οποίος συμπλήρωσε τα 59 χρόνια ζωής στις 28 Μαΐου 2021, υπογραμμίζοντας ότι πια, το μόνο που ονειρευόταν ήταν να σώσει όσο περισσότερο κόσμο μπορεί, καλώντας τους άντρες σε όλο τον κόσμο να εξετάζονται συχνά!

Το αντίο της Jennifer Aniston

«Τα Φιλιαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα. Σ' ευχαριστούμε για το γέλιο που έφερες στο σόου και στις ζωές όλων μας. Θα μας λείψεις πολύ #JamesMichaelTyler 💔», έγραψε στη λεζάντα πλάι σε ένα βίντεο και μια φωτογραφία που μοιράστηκε η Jennifer Aniston, ενώ το δικό τους "αντίο" έστειλαν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς.

Το αντίο της Courteney Cox