Η τηλεοπτική παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου – «Είμαι καλύτερα»

22.10.2021
Η τηλεοπτική παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου – «Είμαι καλύτερα»
«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα...»

Τηλεφωνική παρέμβαση στη Super Κατερίνα έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Ο παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και βρίσκεται πλέον στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνομιλούσε με τους συνεργάτες της στον αέρα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τους… διακόψει με πολύ χιούμορ!

«Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του.

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. «Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου.»

Δείτε το βίντεο: