Emily Ratajkowski: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το γλυκό προσωπάκι του γιου της

04.10.2021
Emily Ratajkowski: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το γλυκό προσωπάκι του γιου της
Tην Emily Ratajkowski την είχαμε συνηθίσει να τη βλέπουμε να ποζάρει ως το σέξι μοντέλο που σκανδάλιζε κάθε φορά με τα ποστ της στο Intagram, αλλά πλέον μας επιτρέπει να δούμε τη ζωή της σε έναν άλλο ρόλο: αυτόν της μαμάς.

Το μοντέλο μοιράστηκε σε πρόσφατο story της στο Instagram, φωτογραφίες από μια πρόσφατη βόλτα που είχε με τον γιο της, Sylvester Apollo. Στις φωτογραφίες, φαίνεται για πρώτη φορά το πρόσωπο του έξι μηνών γιου της ο οποίος φορά ένα υπέροχο γκρι πλεκτό πουλόβερ με πορτοκαλί μανσέτες με το χαιδευτικό του όνομα, Sly, καθώς και πορτοκαλί κάλτσες για να ταιριάζουν με το σύνολο.

Emily Ratajkowski: Οι επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της

Η 30χρονη σε μια από τις φωτογραφίες, κρατάει το χέρι του γιου της καθώς εκείνος την κοιτά με ένα έκπληκτο βλέμμα και με ένα sticker γράφει «Είσαι άγγελος».

Η συγγραφέας του My Body δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία από ένα γεύμα με τον γιο της και μερικούς φίλους. Το αγόρι χαμογελά καθώς ποζάρει με ένα γούνινο ροζ καπέλο, δανεικό από τον κωμικό Ziwe.

Η Ratajkowski καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, ηθοποιό-σκηνοθέτη Sebastian Bear-McClard, τον περασμένο Μάρτιο. Ανακοίνωσε τα νέα με μια φωτογραφία με λεζάντα που έγραφε, «Ο Sylvester Apollo Bear μας συντροφεύει στη γη. Ο Sly γεννήθηκε στις 8/3/21 στο πιο σουρεαλιστικό, όμορφο και γεμάτο αγάπη πρωινό της ζωής μου».

Emily Ratajkowski: Δες τη βραδινή ρουτίνα περιποίησης της (βίντεο)

Έκτοτε μοιράζεται στα social media αρκετές φωτογραφίες από τη ζωή της ως μητέρα, κάποιες από τον θηλασμό της με τον Sly και τις στιγμές τους στο σπίτι, καθώς και πλάνα των δύο τους στη Νέα Υόρκη αλλά και στις διακοπές τους στις νήσους Τουρκ και Κάικος.