Η έγκυος Jennifer Lawrence σε διαδήλωση υπέρ του δικαιώματος της έκτρωσης

03.10.2021
Η έγκυος Jennifer Lawrence σε διαδήλωση υπέρ του δικαιώματος της έκτρωσης
Με πλακάτ στο πλευρό της Amy Schumer. Οι δυο γυναίκες -μαζί με άλλες πολλές- στέλνουν ηχηρό μήνυμα.

«Εγώ δεν έχω μήτρα και αυτή είναι έγκυος, όμως είμαστε και οι δυο εδώ», γράφει η Amy Schumer στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία της με την Jennifer Lawrence, την οποία μοιράστηκε με αφορμή την πρόσφατη, κοινή κινητοποίησή τους.

Οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Washington D.C. υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην έκτρωση.

«Οι γυναίκες δεν νιώθουν ελεύθερες αν δεν ελέγχουν το κορμί τους», γράφει το πλακάτ που κρατά η Jennifer Lawrence, της οποίας η κοιλίτσα έχει αρχίσει να φαίνεται.

Πρώτη φορά μαμά η Jennifer Lawrence

Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού επιβεβαιώθηκαν στης αρχές του περασμένου μήνα από τον εκπρόσωπό της, χωρίς, όμως, να δίνονται άλλες πληροφορίες.

Δύο χρόνια μετά τον μυστικό τους γάμο η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney πρόκειται να γίνουν πρώτη φορά γονείς. Η ηθοποιός και Maroney, έμπορος Τέχνης, στο επάγγελμα, έγιναν ζευγάρι τον Ιούνιο του 2018 και αρραβωνιάστηκαν τον επόμενο Φεβρουάριο, ενώ ο γάμος τους τελέστηκε -υπό άκρα μυστικότητα όπως μπορεί κανείς να φανταστεί- τον Οκτώβριο του 2019 στο Rhode Island.

Δες ΕΔΩ ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Jennifer Lawrence

Η περιπέτεια υγείας της Amy Schumer

Η δημοφιλής κωμικός υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης της μήτρας και της σκωλεικοηδούς απόφυσής της τον Σεπτέμβρη καθώς ύστερα από εκτεταμένες εξετάσεις για τους αφόρητους πόνους που ένιωθε κατά τη διάρκεια της περιόδου της, οι γιατροί διέγνωσαν εκτεταμένη ενδομητρίωση και συνέστησαν την επέμβαση.

Η ίδια η ηθοποιός μοιράστηκε βήμα βήμα την περιπέτειά της τονίζοντας πως νιώθει ήδη άλλος άνθρωπος καθώς η πηγή του προβλήματος αποβλήθηκε από πάνω της και της έδωσε τώρα όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να αφοσιωθεί στον γιο της.

Emily Ratajkowski - Amy Schumer: Συνελήφθησαν σε διαδήλωση