Daniel Craig: Στην πρεμιέρα του "No Time To Die" με την 29χρονη κόρη του [photos]

29.09.2021
Daniel Craig: Στην πρεμιέρα του "No Time To Die" με την 29χρονη κόρη του [photos]
Μία σπάνια κίνηση από τον, γενικά, ιδιαίτερα ιδιωτικό ηθοποιό.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της ταίνιας "No Time To Die" στο Royal Albert Hall του Λονδίνου παρουσία των πριγκίπων Καρόλου και William και των συζύγων τους, Καμίλα και Kate αντίστοιχα. Η δούκισσα του Cambridge μάλιστα έλαμψε με την ολόχρυση τουαλέτα που επέλεξε για την περίσταση, τιμώντας, ταυτόχρονα με τον τρόπο της και την πριγκίπισσα Diana.

Kate Middleton: Η εντυπωσιακή, ολόχρυση εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond και η αναφορά στην Diana [video]

«No Time To Die»

Πρόκειται για την 25η ταινία στην ιστορία του θρυλικού franchise σε συμπαραγωγή της ΜGM και της Eon Productions, θα είναι η τελευταία από τις κινηματογραφικές προσαρμογές της σειράς μυθιστορημάτων του Ian Flemming, Τζέιμς Μποντ 007 και το οριστικό "αντίο" του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο του βρετανού υπερκατασκόπου.

No Time To Die: Το τραγούδι της Billie Eilish για τη νέα ταινία του James Bond και η ιστορία του

Η επική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Η ταινία θα είναι το κύκνειο άσμα του Craig στον ρόλο του Bond και ο ηθοποιός σκέφτηκε να τιμήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της και με το παραπάνω. Με ένα σκούρο ροζ βελούδο σακάκι λοιπόν, σίγουρα έκανε τη διαφορά.

Η σύζυγός του, Rachel Weisz έμεινε στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, όμως στην εκδήλωση συνόδευσε τον Daniel η μεγάλη του κόρη, Ella Loudon. Η γοητευτική νεαρά είναι 29 ετών και μητέρα της είναι η πρώτη σύζυγος του Craig, Fiona Loudon. Για την ιστορία, ο γάμος αυτός κράτησε μόλις 2 χρόνια (1992 - 1994).

Ο Craig έχει ακόμη μία κόρη από τον γάμο το με τη Weisz, η οποία είναι δύο ετών, όμως το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής.

Ιδού η σπάνια, δημόσια στιγμή πατέρα και κόρης.

Τι θα δούμε στο No Time To Die [Προσοχή, υπάρχουν Spoilers για την ακριβώς προηγούμενη ταινία της σειράς, Spectre]

Υπό τη σκηνοθεσία του Joji Fukunaga (True Detective, Beast of No Nation), το φιλμ διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά την σύλληψη του "Μεγάλου Κεφαλιού" της εγκληματικής οργάνωσης Spectre Ernst Stavro Blofeld (Christoph Waltz).

Ο Bond έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει (!) μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η ηρεμία αυτή, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς ο παλιός του φίλους Felix Leiter (Jeffrey Wright) από τη CIA εμφανίζεται ζητώντας βοήθεια. Η αποστολή σωτηρίας ενός επιστήμονα που έπεσε θύμα απαγωγής προκύπτει πιο δόλια από όσο φαινόταν και ο Bond βρίσκεται ενώπιων ενός μυστηριώδους κακοποιού ο οποίος έχει στην κατοχή του όπλα υπερβολικά επικινδυνης νέας τεχνολογίας.

Η συνέχεια στην οθόνη, ενώ σημειώνουμε ότι στους βασικούς ρόλους βλέπουμε ξανά τη Leah Seidoux ως, Madeleine Swann, τη σύντροφο του Bond, τον Ralph Fiennes ως Μ, ενώ βλέπουμε τον Rami Malek (που θαυμάσαμε ως Freddie Mercury πριν από 2 χρόνια) στον ρόλο του νέου υπερκακού, ονόματι Safin.

Μετράμε αντίστροφα.