Gwyneth Paltrow: Γιόρτασε τα γενέθλια της με ολόγυμνη φωτογραφία

29.09.2021
Gwyneth Paltrow: Γιόρτασε τα γενέθλια της με ολόγυμνη φωτογραφία
49 χρόνια ζωής συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός και θέλησε να το γιορτάσει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Τα γενέθλιά σου τα γιορτάζεις πάντα με τον ιδανικότερο τρόπο που επιθυμείς. Μερικές φορές, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κρατήσεις ζωντανή τη στιγμή είναι να χαλαρώσεις μετά από μια μέρα που έχεις λάβει πολλή αγάπη και ευχές, αυτό δηλαδή ακριβώς που επέλεξε να κάνει η Gwyneth Paltrow για να γιορτάσει τα 49α γενέθλιά της! Αφού έλαβε αρκετές ευχές γενεθλίων από φίλους και θαυμαστές, η ιδρύτρια της Goop επέλεξε το Instagram για να ανεβάσει μια γυμνή φωτογραφία μέσα από την μπανιέρα της, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της όπως τη γέννησε η μαμά της!

Η Gwyneth Paltrow έδωσε μία από τις χειρότερες συμβουλές περιποίησης του δέρματος

Όπως τη γέννησε η μητέρα της

Το σπάνιο αυτό στιγμιότυπο δείχνει την Paltrow να ποζάρει μέσα σε μια υπαίθρια μπανιέρα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ταινία «Shakespeare in Love», κάλυψε με τα χέρια της το στήθος της ενώ έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω και χάρισε ένα απαλό χαμόγελο στην κάμερα – την οποία, αν μαντεύουμε καλά, μάλλον κρατούσε ο σύζυγός της, Brad Falchuk. Από τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από την ανάρτησή της στο Instagram καταλαβαίνει κανείς ότι η Paltrow εισέπραξε πολλή αγάπη. Με βάση αυτή τη φωτογραφία, φαίνεται ότι επέλεξε τον ιδανικό τρόπο για να γιορτάσει αυτή την τόσο σημαντική ημέρα!

Η ανάρτηση του 2020

Παραδόξως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Paltrow ανεβάζει μια φωτογραφία με το «birthday suit» της για την ιδιαίτερη μέρα της. Μόλις πέρυσι, η πανέμορφη μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία ποζάροντας όρθια εντελώς γυμνή και καλύπτοντας ορισμένα σημεία του σώματός της. «Φορώντας τίποτα εκτός από το κοστούμι των γενεθλίων μου σήμερα», έγραφε η λεζάντα της Paltrow στη δημοσίευση. «Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις ευχές για τα γενέθλια και ευχαριστώ το εκπληκτικά ολοκαίνουργιο body butter του @goop που με έκανε να σκεφτώ ότι μπορώ ακόμα να βγάλω τα ρούχα μου».

Cameron Diaz: Πώς η Gwyneth Paltrow την επηρεάσε στο να κάνει παιδιά

Η αντίδραση της κόρης της

Έχεις και εσύ τα γενέθλιά σου και θέλεις να προωθήσεις το brand σου; Δεν είναι κακός αυτός ο τρόπος για να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου! Αλλά ακόμη και η 17χρονη κόρη της Paltrow, η Apple, είχε κάποιες δικές της σκέψεις για το γυμνό αυτό στιγμιότυπο. «ΜOM», σχολίασε η έφηβη και το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Paltrow ήταν να απαντήσει με μια σειρά από emoji που έκλαιγαν/γελούσαν κλπ. Εμείς πάντως –αφού τείνει να καθιερωθεί- θα είμαστε εδώ για τις αναρτήσεις γενεθλίων της Paltrow κάθε χρόνο. Και ποιος ξέρει; Ίσως να εκπλήξει τους θαυμαστές της τον επόμενο χρόνο που κλείνει τα 50!