Τόνια Σωτηροπούλου για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η γνώμη του κάθε ανθρώπου έρχεται από κάποιες προσλαμβάνουσες που έχει"

22.09.2021
Τόνια Σωτηροπούλου για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: "Η γνώμη του κάθε ανθρώπου έρχεται από κάποιες προσλαμβάνουσες που έχει"
Όσα είπε η ηθοποιός στο "Πρωινό"

Καλεσμένη στo "Το Πρωινό” βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία μίλησε όχι μόνο για την καριέρα της αλλά και για το ελληνικό #metoo κίνημα.

Πέτρος Φιλιππίδης: Έριξε την ευθύνη στα θύματα του με μία ανατριχιαστική απολογία

Αρχικά, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 "Τα καλύτερά μας χρόνια” και είπε πως το κοινό έχει αγαπήσει τόσο πολύ τη σειρά, σε σημείο που όταν πήγε να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοιού της ζητούσαν να τους δώσει spoiler για τις εξελίξεις της σειράς.

"Ο Νίκος Κούρκουλος είχε παίξει ξύλο για εμένα" (βίντεο)

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός είπε: "Θεωρώ θα πάρει πάρα πολύ χρόνο για να αλλάξει στον πυρήνα της η κατάσταση. Με αυτό που έγινε πέρυσι ήταν μια πολύ σπουδαία αρχή για να μπουν όρια και να υπάρχει σεβασμός. Πιστεύω ότι μέσω της δικαιοσύνης έχει αποδειχθεί ότι αυτό θα αλλάξει. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό και πολύ περήφανη για τους συναδέλφους μου που βγήκαν και μίλησαν. Έχουμε την ευθύνη για τις επόμενες γενιές να μην κοπούν τα φτερά τους. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του. Δεν μπορώ να ξέρω ο κάθε άνθρωπος τι εμπειρίες έχει από τον χ άνθρωπο που μπορεί να κατηγορείται για κάτι άλλο. Είμαστε πολύπλευρα όντα κι ο καθένας έχει τη γνώμη του, άσχετα με το αν εγώ διαφωνώ. Συνήθως η γνώμη του κάθε ανθρώπου έρχεται από κάποιες προσλαμβάνουσες κι από το τι έχει βιώσει ο ίδιος. Αν δεν μπορώ να μπω στα παπούτσια του άλλου, μιας κοπέλας που έχει κακοποιηθεί, δεν μπορώ να μιλήσω και να πω αν είναι κάτι ελαφρύ ή όχι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Ο καθένας κάνει την επιλογή του να μιλήσει ειλικρινά για αυτό που πιστεύει και να υποστηρίξει τον χ άνθρωπο που πιστεύει”.