Ο Γιάννης Κουκουράκης όπως δεν τον έχεις δει - Με πράσινο σκουλαρίκι στη μύτη (κι ένα ροζ στο αυτί)

22.09.2021
Ο Γιάννης Κουκουράκης όπως δεν τον έχεις δει - Με πράσινο σκουλαρίκι στη μύτη (κι ένα ροζ στο αυτί)
Τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 συνεχίζονται και, όπως φαίνεται, οι πρωταγωνιστές διασκεδάζουν τρελά στα διαλείμματα.

Η σειρά "Άγριες Μέλισσες" έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τους δύο πρώτους κύκλους της και την ερχόμενη Δευτέρα, στις 27 Σεπτεμβρίου ξεκινά ο τρίτος .

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή έχουν δηλώσει πόσο "οικογενειακή" είναι η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και οι φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί όλοι κατά καιρούς αποτελούν μεγάλη απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Άγριες Μέλισσες backstage: Έτσι περνάνε οι ήρωες πίσω από τις κάμερες [photos]

Η ενδυματολόγος της σειράς, Τριάδα Παπαδάκη, μοιράζεται κατα καιρούς πολύ ενδιαφέρουσες backstage φωτογραφίες από το... Διαφάνι και αυτή η πιο πρόσφατη μας άρεσε πολύ.

Ο Γιάννης Κουκουράκης, ή Κωνσταντής αν προτιμάτε, ποζάρει μαζί με την τηλεοπτική του αδελφή, Πηνελόπη, κατά κόσμον Μαρία Πετεβή και, όπως φαίνεται, παίζουν με τα σκουλαρίκια στα καμαρίνια.

Τι θα συμβεί με τον Κωνσταντή στην τρίτη σεζόν;

Η Δρόσω και ο Κωνσταντής περπατούν σε χωριστούς δρόμους, πια και εκείνος έχει μετακομίσει στη Λάρισα όπου έχει ανοίξει μια μπουάτ με τον Νικηφόρο. Δεν είναι σίγουρο ότι έχει ξεπεράσει τον έρωτά του για τη Δρόσω, όμως μια νέα γυναίκα που θα βρεθεί στο διάβα του θα τον ξελογιάσει και θα τον βάλει, ταυτόχρονα σε νέους κινδύνους. Πρόκειται για τη σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη ο οποίος, φυσικά, δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια.

Η νέα γυναίκα στη ζωή του Κωνσταντή θα τον βάλει σε μεγάλο κίνδυνο