Reese Witherspoon: Ο λόγος για τον οποίο δυσκολεύεται όταν κάνει γυρίσματα με την Jennifer Aniston

15.09.2021
Reese Witherspoon: Ο λόγος για τον οποίο δυσκολεύεται όταν κάνει γυρίσματα με την Jennifer Aniston
Όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο People, η Reese Withespoon μίλησε για τη συνεργασία με την μακροχόνια φίλη της στο The Morning Show της Apple TV+. Ενώ οι χαρακτήρες τους στη σειρά εμπλέκονται σε έντονες αντιπαραθέσεις, η ηθοποιός είπε ότι η ενέργεια στο γύρισμα είναι πολύ ελαφρύτερη.

Jennifer Aniston: Εξομολογήθηκε τη σχέση αγάπης – μίσους με το εμβληματικό κούρεμα της Rachel στο Friends

"Όταν κάνουμε τις σκηνές μας, είναι πραγματικά δύσκολο να μην γελάσουμε, γιατί πρέπει να είμαστε τόσο κακές μεταξύ μας", είπε η 45χρονη. "Αγαπιόμαστε πολύ. Είναι κυριολεκτικά ένα από τα πιο αστεία άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ".

Η δεύτερη σεζόν του The Morning Show αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτήν την εβδομάδα. Μετά από χρόνια φιλίας, η Witherspoon είπε ότι η συνεργασία στο σειρά ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα τόσο για εκείνη όσο και για την Aniston. "Ψάχναμε για ένα έργο για να συνεργαστούμε χρόνια, οπότε όταν έγινε αυτό, ήταν τέλειο", είπε.

Η Aniston έκανε πρόσφατα μια παρόμοια δήλωση σχετικά με τη συνεργασία της με την Witherspoon, παραδεχόμενη κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στον Jimmy Kimmel Live! ότι είναι "δύσκολο" να ψεύτικο να είσαι τρελός στο Γουίδερσπουν. "Είναι πάντα διασκεδαστικό να τσακώνεσαι με τη Reese", είπε, "επειδή είναι τόσο γλυκιά. Και συνήθως καταλήγω να ξεσπάω σε γέλια".