Melania Trump: Η απίστευτη αποκάλυψη για το τι έκανε τη βραδιά των αμερικανικών εκλογών του 2020

16.09.2021
Melania Trump: Η απίστευτη αποκάλυψη για το τι έκανε τη βραδιά των αμερικανικών εκλογών του 2020
Δε φαίνεται να νοιαζόταν πολύ για το τι συνέβαινε εκείνο το βράδι. Ή, απλά, ήταν πολύ πολύ κουρασμένη!

Υπήρξε πολλή συζήτηση σχετικά με το πόσο ενδιαφέρεται η Melania Trump για την πολιτική, ειδικά με τον σύζυγό της, Donald Trump να δείχνει ενδιαφέρον για μια ακόμη προεδρική υποψηφιότητα το 2024. Ενώ ορισμένοι υποστηρικτές πιστεύουν ότι θα συνυπογράψει με χαρά οτιδήποτε κάνει τον πρώην πρόεδρο ευτυχισμένο, η πρώην εκπρόσωπός της, Stephanie Grisham, αποκαλύπτει ότι υπήρχε πολύ μικρό ενδιαφέρον από την πλευρά της πρώην πρώτης κυρίας.

Melania Trump: Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μέσα στα χρόνια - Απίστευτη η μεταμόρφωση! [photos]

Στο επερχόμενο βιβλίο της, I’ll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύθηκε στο Politico, η Grisham ισχυρίζεται ότι η Μelania πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εκλογικής νύχτας τον Νοέμβριο του 2020, κοιμισμένη στο κρεβάτι της αντί στο πλευρό του άντρα της. «Χτύπησα στο δωμάτιο της μερικές φορές, ήσυχα στην αρχή, αλλά πιο δυνατά σε κάθε επόμενη προσπάθεια», έγραψε η συγγραφέας. «Τελικά άνοιξα την πόρτα του υπνοδωματίου και διαπίστωσα ότι η Melania Trump κοιμόταν». Φαίνεται λίγο σουρεαλιστικό ότι έπαιξε αυτό το σενάριο και δεδομένου του γεγονότος ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας και μια αμφίρροπη εκλογή.

Η Grisham της δίνει ένα ελαφρυντικό καθώς ξενύχτησαν την προηγούμενη μέρα στο Mar-a-Lago, ψήφισαν στη Φλόριντα το επόμενο πρωί και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ουάσινγκτον, για την μεγάλη ημέρα των εκλογών. Αλλά η πρώην σύμβουλος της Trump εξακολουθούσε να θεωρεί περίεργο ότι η Melania πήγε για ύπνο σε μια τόσο σημαντική νύχτα. «Ήξερα μέχρι τότε πόση σημασία είχε ο ύπνος γι 'αυτήν, αλλά παρ' όλα αυτά, δεν μπορούσα να φανταστώ να κοιμάται σε μια τέτοια στιγμή», εξήγησε η Grisham στα απομνημονεύματά της. «Ίσως νόμιζε ότι κάποιος θα την ξυπνήσει αν κέρδιζε ο Τrump». Η Μelania τελικά σηκώθηκε για να συναντήσει τον σύζυγό της στο East Room γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, σύμφωνα με το απόσπασμα.

Η Melania τραβά (ξανά) το χέρι της από τον Donald Trump και γίνεται... χαμός! [video]

Το μόνο σχόλιο που έκανε το γραφείο της Melania Trump σε οποιονδήποτε από τους ισχυρισμούς του βιβλίου, είναι μια γενική δήλωση στο Politico που καταδικάζει τα όσα γράφει η Grisham για την δουλειά της στον Λευκό Οίκο. Η δήλωση αναφέρει: «Η πρόθεση πίσω από αυτό το βιβλίο είναι προφανής. Είναι μια προσπάθεια να εξιλεωθεί μετά από μια κακή απόδοση ως γραμματέας Τύπου, αποτυχημένες προσωπικές σχέσεις και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στον Λευκό Οίκο. Μέσα από το ψεύδος και την προδοσία, επιδιώκει να αποκτήσει διασυνδέσεις και χρήματα εις βάρος της κυρίας Trump».