Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έγινε για δεύτερη φορά πατέρας

15.09.2021
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έγινε για δεύτερη φορά πατέρας
Η σχετική ανακοίνωση στα social media

Ευτυχισμένες στιγμές περνάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς η σύντροφός του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο αστέρας του NBA έκανε ο ίδιος την ανακοίνωση, με σχετική κοινοποίηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Μόλις αποκάλυψαν τα ονόματα των παιδιών τους

"Αγαπώ τα αγόρια μου” έγραψε στην τρυφερή οικογενειακή στιγμή που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούσαν φήμες πως η Μαράια είχε γεννήσει το δεύτερο παιδί τους, στα τέλη Αυγούστου κυκλοφόρησε μέσω social media ένα βίντεο των δυο τους να βγαίνουν από κατάστημα, στο οποίο η ίδια φαίνεται να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Πρόσφατα, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του μεγαλύτερου γιου του, Liam Charles, σε γήπεδο του μπάσκετ, με μια μπάλα.

Τον Liam Charles καλωσόρισαν στον κόσμο στις 11 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Μαράια είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μέσω του προσωπικού της προφίλ πριν από μερικούς μήνες, γράφοντας:

"Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Γνωρίζω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Το να γίνω μαμά με βοήθησε να καταλάβω το πόσα είμαι ικανή να κάνω: σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά. Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου. Το έκανε μέσα από τα ξενύχτια, την οδοντοφυΐα, τις ταραχές των μικρών παιδιών. Και σε αυτό το σημείο νιώθω ανίκητη. Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου".