Jennifer Lopez: "Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα συνέβαιναν" [video]

14.07.2021
Jennifer Lopez: "Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα συνέβαιναν" [video]
H JLo αναφέρεται -αν και όχι ανοιχτά- στη νέα φάση της σχέσης της με τον Ben Affleck και είναι σαν ερωτοχτυπημένη παιδούλα!

Με αφορμή το νέο της single, "Cambia El Paso" που έχει ήδη κυκλοφορήσει και "σκίζει', η Jennifer Lopez μίλησε στον Ebro Darden του Αpple Music 1 για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια αυτό τον καιρό και, πραγματικά, είναι μια απόλαυση να την ακούς και να τη βλέπεις.

Καλά, το ότι δείχνει πανέμορφη, αυτό ισχύει πάντα. Η ευτυχία της, όμως, ξεχειλίζει. Ειδικά όταν μιλά για τα "πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή που δεν περιμένεις ποτέ να συμβούν" (για ποιον χτυπά η καμπάνα). Τα πονηρά γελάκια της φανερώνουν πολύ περισσότερα από ό,τι λέει, παρότι είναι πολύ διακριτική -τυπικά- και δεν αναφέρεται σε κάτι ή σε κάποιον συγκεκριμένα.

"Αυτή η στιγμή ήταν μόνο για μένα. Ήταν η στιγμή που αντιλήφθηκα ότι ήμουν μια χαρά μόνη μου. Και ότι η ευτυχία ξεκινά από μέσα μου. Και αντιλήφθηκα ότι απλά συμβαίνουν πράγματα. Συμβαίνουν πράγματα που δεν περίμενες ποτέ να συμβούν. Κατάλαβα όμως ότι μόλις εσύ είσαι εντάξει μέσα σου. Μόλις εσύ φτάσεις σε ένα σημείο στη ζωή σου που ξέρεις τι είναι καλό για σένα, τι δεν είναι είναι καλό για σένα, μόλις καταλάβεις πως ό,τι κάνεις είναι μόνο για σένα, ότι πρέπει να κάνεις νέες προσαρμογές στη ζώη του... μόλις το κάνεις αυτό, τότε όλα μπαίνουν στη θέση τους ξαφνικά", λέει όλο χαμόγελα πονηρά η Jen και τονίζει πώς όσο παράξενο και να ακούγεται για τους άλλους, όσο δύσκολο και αν όντως είναι, απλά ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξεις κατεύθυνση!

Ιδού αποσπάσματα από τη συνέντευξη όπου η ευτυχία της JLo, απλά, δεν κρύβεται!

Όσο για το νέο της single; Η ατμόσφαιρα του «Cambia El Paso» ταιριάζει επίσης με τη θετική της ενέργεια. Με τίτλο που μεταφράζεται σε «Change The Step», η ισπανόφωνη τραγουδίστρια, μαζί με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Rauw Alejandro, αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας (της ίδιας J.Lo ίσως;) που δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το «να είναι ευτυχισμένη [και] ζωντανή», όπως υπογραμμίζει η Lopez.

«Το " Cambia El Paso " αφορά την αλλαγή και το να κάνεις ένα βήμα, να προχωρήσεις», σημείωσε επίσης. «Και είναι σαν, να πάω να προχωρήσω, απλώς να κάνω ένα βήμα. Δεν πειράζει αν θα το κάνεις σωστά, αριστερά, ότι να είναι, απλά κάνε ένα βήμα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε σωστά. Όταν πρέπει να αλλάξεις, «Cambia El Paso», αυτό είναι. Αυτό είναι που πρέπει να κάνεις. Και για μένα, αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Άρα αυτό είναι υπέροχο».