Jennifer Lopez: Ποιο είναι το στοιχείο του Ben Affleck που λατρεύει και πιστεύει ότι θα κάνει τη σχέση τους να κρατήσει

14.07.2021
Jennifer Lopez: Ποιο είναι το στοιχείο του Ben Affleck που λατρεύει και πιστεύει ότι θα κάνει τη σχέση τους να κρατήσει
To αναζωογονημένο ειδύλλιο των Ben Affleck και Jennifer Lopez συνεχίζει να είναι δυνατό και να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που φαίνεται ότι αυτή τη φορά κάνει τη διαφορά στη νέα τους σχέση. Ποιο είναι αυτό; Είναι η ικανότητά τους να είναι ίσοι και ανεξάρτητοι μέσα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ από μια πηγή του Entertainment Tonight, το ζευγάρι περνάει «όλο τον ελεύθερο χρόνο του μαζί και έχει κάνει ο ένας τον άλλο προτεραιότητα του».

«Η J.Lo ερωτεύεται δυνατά και σίγουρα έκανε το ίδιο με τον Ben ξανά», ανέφερε μια πηγή. «Ο Ben έχει κάτι το οποίο αγαπά η J.Lo. Έχει τη δική του ζωή και είναι διάσημος με διαφορετικό τρόπο από ότι είναι εκείνη και δεν προσπαθεί με κανέναν τρόπο να την ανταγωνιστεί», συνέχισε η πηγή. «Απλώς υποστηρίζουν και αγαπούν ο ένας τον άλλον».

Jennifer Lopez: "Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν φανταζόσουν
ποτέ ότι θα συνέβαιναν" [video]

Αυτή η τελευταία αναφορά για το ειδύλλιο του ζευγαριού ρίχνει πραγματικά φως στο τι εκτιμά η Lopez σε αυτήν την επανάληψη της σχέσης της με τον Affleck. Πολλά έχουν αλλάξει από την προηγούμενη σχέση τους που κράτησε από τον Νοέμβριο του 2002 μέχρι τον Ιανουάριο του 2004, όταν το βασικό πρόβλημα του Affleck και της Lopez ήταν η συνεχής προσοχή των μέσων ενημέρωσης που συγκλόνισε τη σχέση τους.

«Τότε ο Ben χώρισε με την J.Lo επειδή πνιγόταν από τη συνεχή προσοχή των μέσων ενημέρωσης και τη δημοσιότητα που προκάλεσε η σχέση τους, αλλά τώρα βρίσκονται σε ένα καταπληκτικό στάδιο και έχουν μάθει πραγματικά τι λειτουργεί στη σχέση του ζευγαριού» σημείωσε η πηγή του ΕΤ.

Meghan Markle: H απροσδόκητη υποψηφιότητα για βραβείο Emmy
δεν είχε καμία σχέση με την υποκριτική - ή μήπως είχε;

Τώρα που είναι πάλι μαζί με τον Affleck, φαίνεται ότι η Lopez θέλει πραγματικά να διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικές τις λεπτομέρειες του ολόφρεσκου δεσμού της. Τόσο η Lopez όσο και ο Affleck βρίσκονται σε τελείως διαφορετικές φάσεις στη ζωή τους από ότι ήταν οι δύο σταρ του Χόλιγουντ στην πρώτη τους σχέση. Τώρα, φαίνεται ότι και οι δύο μπορούν να δώσουν προτεραιότητα ο ένας στον άλλο, ενώ αισθάνονται σίγουροι για τη δική τους δουλειά και τους προσωπικούς τους στόχους.