Reese Witherspoon: Το tip της για το τέλειο σώμα τώρα το καλοκαίρι είναι μια σκέτη έμπνευση!

06.07.2021
Reese Witherspoon: Το tip της για το τέλειο σώμα τώρα το καλοκαίρι είναι μια σκέτη έμπνευση!
Τέλεια τα λέει η βραβευμένη -και- με Όσκαρ ηθοποιός, που, είναι, πραγματικά, σκανδαλωδώς ίδια εδώ και δεκαετίες!

Μπήκε το καλοκαίρι για τα καλά και η "αγωνία" για το bikini body έχει "χτυπήσει" κόκκινο για πολλές. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η γενικότερη τάση του body awarness και body acceptance -ή "αγαπάω το σώμα μου όπως ακριβώς είναι και δεν μασάω γενικότερα" ελληνιστί αν προτιμάτε- έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.

Εμπνευστήκαμε από αναρτήσεις εγχώριες, όπως, για παράδειγμα αυτή της Ζέτας Δούκα πρόσφατα και τώρα ήρθε η σειρά της Reese Witherspoon να αφυπνίσει σχετικά.

Με τρία τιτιβίσματα στη σειρά, την Παρασκευή 11 Ιουνίου, η 45χρονη ηθοποιός "έγραψε" στην κυριολεξία.

"Ιδού τα tips μου για το τέλειο καλοκαιρινό σώμα: 1. Να έχεις ένα σώμα. Αυτό είναι. Αυτό είναι το tip"

To body-positive μήνυμα της Witherspoon δεν πέρασε απαρατήρητο με χιλιάδες χρήστες των social mediax, μεταξύ των οποίων και διάσημες κυρίες όπως οι Zooey Deschanel, Lindsay Lohan, Shailene Woodley και Courteney Cox να έχουν αντιδράσει με "Like" ή να έχουν κοινοποιήσει.

Και από εμάς ένα μεγάλο "Respect" στη Reese!

Εκτός της ενασχόλησής της με την υποκριτική, η Reese Witherspoon έχει δημιουργήσει (από το 2015) τη δική της φίρμα ρούχων με το όνομα Draper James. Το 2018, λοιπόν, η φίρμα λάνσαρε μια νέα σειρά με Plus Size δημιουργίες σε συνεργασία με την Eloquii, γεγονός που δείχνει την ευαισθησία της ηθοποιού απέναντι στο θέμα και εκτιμάται ιδιαιτέρως με τον καιρό που περνά.