Μυστικός γάμος για Gwen Stefani και Blake Shelton

05.07.2021
Μυστικός γάμος για Gwen Stefani και Blake Shelton
Οι διάσημοι τραγουδιστές παντρεύτηκαν χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση!

Παρά τις δημόσιες αντιδράσεις (!) του Adam Levine, o Blake Shelton και η Gwen Stefani παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο ράντσο του αστέρα της κάντρι μουσικής στην Οκλαχόμα ενάμιση χρόνο μετά τον επίσημο αρραβώνα τους.

Οι δύο μουσικοί γνωρίστηκαν το 2014 στο τάλεντ σόου του NBC όπου ήταν και οι δύο κριτές. Έγιναν ζευγάρι το 2015 αφού οριστικοποιήθηκαν τα διαζύγια και των δύο και τα υπόλοιπα είναι... ιστορία, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ηχογράφησαν μαζί δύο ντουέτα, το "Nobody Like You," και το "Happy Anywhere."

Τον Ιούλιο του 2015 ο Shelton χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό του, Miranda Lambert, ύστερα από 4 χρόνια γάμου και λίγες εβδομάδες αργότερα, έληξε οριστικά και ο γάμος της Stefani με τον Gavin Rossdale, ύστερα από 13 χρόνια γάμου και τρια παιδιά. Οι γιοι της Gwen λατρεύουν τον Blake και τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Μπορεί να μην είχαν μιλήσει ανοιχτά για το πότε θα γίνει ο γάμος, όμως στοιχεία είχαν δώσει. Ειδικά η ανάρτηση της Gwen την περασμένη εβδομάδα από γιορτή που διοργάνωσαν για χάρη της οι κολλητές της:

Σύμφωνα με την Page Six που μετέδωσε πρώτα την είδηση, ο γάμος τελέστηκε στις 3 Ιουλίου στο ράντσο του γαμπρού στην Οκλαχόμα, όπου ο Shelton είχε χτίσει εδώ και καιρό ένα παρεκκλήσι με σκοπό να παντρευτεί εκεί την αγαπημένη του.

Εμείς ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και περιμένουμε τις πρώτες επίσημες γαμήλιες αναρτήσεις του ζεύγους.