Angelina Jolie: Το μυστικό δείπνο με τον Weeknd και η -πιο πιθανή- εξήγηση

02.07.2021
Angelina Jolie: Το μυστικό δείπνο με τον Weeknd και η -πιο πιθανή- εξήγηση
Σάλο έχουν προκαλέσει η φωτογραφίες της διάσημης ηθοποιού και του ράπερ. Είναι οι δυο τους το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Η Angelina Jolie και ο Weeknd, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Tesfaye, για την ιστορία, δείπνησαν μαζί στο ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi στο Λος Άντζελες και οι φήμες οργίασαν, όπως είναι φυσικό.

H 46χρονη σταρ και ο 31ός ετών ράπερ δεν έκαναν καμία προσπάθεια να αποφύγουν τους παπαράτσι που τους περίμεναν κατά την έξοδό τους, όμως οι εκπρόσωποί τους δεν σχολίασαν με κανέναν τρόπο το συμβάν.

Για την ιστορία, να τονίσουμε πως παρόλο που οι δυο τους πέρασαν ώρες κουβεντιάζοντας μέσα στο εστιατόριο, έφυγαν χωριστά, όπως φαίνεται στο βίντεο πιο κάτω -η φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα είναι σύνθεση των δύο ξεχωριστών.

Έστω... Τι συμβαίνει άραγε με αυτούς τους δυο;

Γενικός αναβρασμός στο Hollywood, πάντως, με νέα -παράδοξα ως έναν τρόπο- ζευγάρια να ξεφυτρώνουν από παντού. Μετά τους Benniffer και τον Kanye West με την Irina Shayk σειρά τώρα έχουν η Angelina και ο Weeknd;

Ήρεμα... Τα πράγματα ίσως είναι πιο απλά από όσο φαίνονται.

Ο εκπρόσωπος του βραβευμένου ράπερ μπορεί να μη σχολίασε τη συνάντησή του με την Jolie, όμως επιβεβαίωσε ότι ο Weeknd πρόκειται να πρωταγωνιστήσεσι σε μια νέα δραματική σειρά του ΗΒΟ με τίτλο The Idol, στην οποία, μάλιστα έχει αναλάβει και την παραγωγή ενώ συνυπογράφει και το σενάριο που θέλει μια διάσημη τραγουδίστρια της ποπ\ να ερωτεύεται έναν αινιγματικό ιδιοκτήτη κλαμπ, ο οποίος είναι παράλληλα και ο ηγέτης μιας μυστικής αίρεσης.

Άρα, δεν αποκλείεται η συνάντηση των δύο να έγινε απλά και μόνο σε επαγγελματικό πλαίσιο -πράγμα, ου έτσι, για την ιστορία, εμείς θεωρούμε το πιο πιθανό- καθώς ο μουσικός "ανοίγεται" δυναμικά και σε άλλα κομμάτια της showbiz. Αναμένουμε να δούμε την, όποια, συνέχεια.