Μαρίνα Βερνίκου: Η απίθανη πόζα με τον πρίγκιπα Αλβέρτο τότε και τώρα

25.05.2021
Μαρίνα Βερνίκου: Η απίθανη πόζα με τον πρίγκιπα Αλβέρτο τότε και τώρα
Στο Μονακό βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η ελληνίδα φωτογράφος και επιχειρηματίας και μοιράστηκε μερικές ξεχωριστές στιγμές της.

Η Μαρίνα Βερνίκου ταξιδεύει όλο τον χρόνο σε όλο τον κόσμο και καταγράφει τις εμπειρίες της με τον φωτογραφικό φακό της ενώ αναλαμβάνει και η ίδια "χρέη" μοντέλου στις περισσότερες απο τις αναρτήσεις της.

Το πιο πρόσφατο ταξίδι της ήταν στο Μονακό, όπου βρέθηκε μαζί με την Άννα Βίσση και την αδελφή εκείνης, Νίκη Μπούφη, με αφορμή το θρυλικό Gran Prix που διεξάγεται στο πριγκιπάτο των Μονεγάσκων τέτοια εποχή.

Στο περιθώριο της εντυπωσιακής διοργάνωσης η Μαρίνα Βερνίκου συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Με την αφορμή, λοιπόν, είδαμε στο timeline της μία πολύ ξεχωριστή ανάρτηση με δυο φωτογραφίες των δυο τους, "Τότε και Τώρα".

Η χρονολογία του "Τότε" δεν διευκρινίζεται ακριβώς, αν κρίνουμε, όμως από το πρόσωπο του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου, γυρίζει πολλά χρόνια πίσω. Για τη, δε, Μαρίνα Βερνίκου, τι να πούμε! Ο χρόνος, απλά, δεν την αγγίζει.