Ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά με τη σύντροφό του και τον γιο τους - Η πολύ συγκινητική ανάρτηση

08.04.2021
Ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά με τη σύντροφό του και τον γιο τους - Η πολύ συγκινητική ανάρτηση
Δεν περιγράφεται η ευτυχία του έλληνα ηθοποιού, ο οποίος έγινε για πρώτη φορά πατέρας και μοιράζεται το συναίσθημά του δημοσίως.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία, υποδέχτηκαν τον γιο τους πριν από δυο μέρες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πριν από λίγο στην εκομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" και αμέσως μετά έκανε μια πολύ προσωπική ανάρτηση με την οποία μοιράστηκε δυο φωτογραφίες.

Στην πρώτη βλέπουμε τον ίδιο να κρατά τον μικρό στην αγκαλιά και στη δεύτερη το ζευγάρι να κοιτά τον γιο τους με βλέματα που μιλάμε από μόνα τους.

Ιδού τα όσα έγραψε στη λεζάντα με την οποία τις συνόδευσε. Λόγια που μας συγκίνησαν πολύ.

Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη

Η σχέση του ζεύγους μετρά περί τα δυο χρόνια και γενικά παραμένει -σκόπιμα, εννοείται- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε μία από τις παλιότερες συνεντεύξεις του, ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε μιλήσει για τη Γεωργία με πολύ τρυφερά λόγια.

“Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.