Ορφέας Αυγουστίδης - Μαρία Τζομπανάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μπαμπά και γιαγιάς με το νεογέννητο

08.04.2021
Ορφέας Αυγουστίδης - Μαρία Τζομπανάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες μπαμπά και γιαγιάς με το νεογέννητο
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια του νεαρού ηθοποιού που χθες υποδέχτηκε το νέο μέλος της.

Η σύντροφος του Ορφέα Αυγουστίδη, Γεωργία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους τη Δευτέρα.. Ένα υγιέστατο αγοράκι -3,5 κιλά, όμως αποκάλυλψε ο πανευτυχής "χαζομπαμπάς"- ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους, την οποία νιώσαμε πολύ έντονα ακούγοντας τον συμπαθή ηθοποιό να μιλά στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στην "Φωλιά των Κου Κου" σήμερα [8/4/2021] το πρωί.

Η συγκίνηση του φρέσκου πατέρα ήταν τόσο εμφανής που δεν γινόταν να συγκρατήσεις το χαμόγελό σου. Μια ματιά στο βίντεο στη συνέχεια είναι η καλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές.

"Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν". Αυτό κρατάμε από τα όμορφα λόγια που είπε ο Ορφέας, στην πρώτη του συνέντευξη ως πατέρας, στην οποία δεν παράλειψε να ευχαριστήσει τον Κρατερό και την Κατερίνα για την ηρεμία και την καλή ενέργεια με την οποία προσεγγίζουν το θέμα.

Ιδού και η εν λόγω συνομιλία:

Μαζί τους, φυσικά, και η μητέρα του Ορφέα, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μοιράστηκε ήδη την πρώτη φωτογραφία με τον εγγονό, μαζί με μία λεζάντα γεμάτη συναίσθημα!

"Μακροβούτι στην αγάπη.ωΧωρίς επιστροφή...", γράφει η πανευτυχής γιαγιά και ιδού: