Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Κοριτσάκια τα διδυμάκια τους - Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο το ανακοίνωσαν [video]

02.02.2021
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Κοριτσάκια τα διδυμάκια τους - Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο το ανακοίνωσαν [video]
Πανευτυχής ο έλληνας παρουσιαστής θα έχει, με το καλό, τρεις γυναίκες στο σπίτι του, σε λίγους μήνες!

Η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό και υπήρξε ο λόγος για τον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης δεν ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο φέτος για να παρουσιάσει το Survivor.

"Έβαλα τον εαυτό μου σε 20 χρόνια από τώρα", είχε περιγράψει ο Σάκης μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα πριν από μερικές μέρες, "Τι θα προτιμούσα να σκέφτομαι για το σήμερα; Ότι είχα παρουσιάσει το τέταρτο Survivor ή ότι ήμουν παρών στην εγκυμοσύνη της Χριστίνας και τη γέννηση των παιδιών μου; Ε, η απάντηση ήταν αυτόματη".

Δίδυμα, λοιπόν, για το διάσημο ζεύγος και χθες το βράδυ έμαθαν κι εκείνοι, μαζί με εμάς όλους το φύλο τους. Τα παιδιά των κουμπάρων και κολλητών τους φίλων, Μαρίνας Βερνίκου και Μίλτου Καμπουρίδη είχαν οργανώσει αυτό το ιδιότυπο πάρτι και έτσι έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

Πρώτη έσκασε ένα μπαλόνι η Χριστίνα. Γέμισε ροζ χαρτάκια του δωμάτιο και η μέλλουσα μανούλα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Το ήθελε το ένα κοριτσάκι.

Να όμως που η χαρά της διπλασσιάστηκε γιατί και το μπαλόνι που έσκασε ο Σάκης, ροζ χαρτάκια περιείχε.

Όσο για την κοιλίτσα της Χριστίνας; Φαίνεται ωραιότατη αν και αρκετά "διακριτική" για δίδυμη κύηση στους πέντε μήνες!!! Με το καλό να έρθουν τα παιδάκια, με υγεία πάνω, από όλα.

"Μάθαμε τα φύλλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι! 😃 Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 😂) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας... εσάς! ♥️

Πολλά ευχαριστώ στους αγαπημένους μας @kasi.tani @queen.annezia @demiliakv @gkv08 που μας ετοίμασαν την πιο ωραία έκπληξη! #weloveyou

#happiestmoments #twinscomingsoon #genderreveal #genderrevealballoons #twins", γράφει στη λεζάντα η μέλλουσα μανούλα και ιδού η απίθανη, πραγματικά, στιγμή της αποκάλυψης: