GNTM: Η Παρασκευή έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του παιχνιδιού και ο πρώτος που σχολίασε ήταν ο... άντρας της!

16.12.2020
GNTM: Η Παρασκευή έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του παιχνιδιού και ο πρώτος που σχολίασε ήταν ο... άντρας της!
Το μοναδικό κορίτσι του τελικού στην πρώτη εμφάνιση στα social media μετά τη μεγάλη της στιγμή.

Ο μεγάλος τελικός για το δημοφιλές ριάλιτι μόδας του Star προβλήθηκε χθες καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ παρακολούθησης και συμμετοχής στην τελική ψηφορορία. Νικητής ο Ηρακλής Τσιζούνοφ με την Παρασκευή Κερασιώτη σε απόσταση αναπνοής! Το κορίτσι-φαινόμενο, όπως την αποκαλούν πολλοί, έζησε το απόλυτο όνειρο και δηλώνει πανέτοιμη για το επόμενο, τεράστιο κεφάλαιο της ζωής της που μόλις ξεκινά.

"Ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε θέλω να πω σε όλους να μην τα παρατάνε να πιστεύουν στον εαυτό τους και θα τα καταφέρουν .Κλείνει αυτό το όμορφο ταξίδι για μένα αξέχαστες εμπειρίες αξέχαστοι άνθρωποι .Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή @genevievevv @vickykaya_ @angelosbratis @skoulos @yiorgoskaravas_official Σας αγαπώ όλους ♥️♥️ GNTM 2020 the end ♥️", έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία που μοιράστηκε για αυτό το πρώτο post μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Τα σχόλια και τα Like έπεσαν "βροχή" κάτω από την ανάρτηση με πρώτο και καλύτερο αυτό του Εμάνουελ, με τον οποίο, να θυμίσουμε, είχαν... παντρευτεί σε ένα από τα πρώτα concepts του σόου. Αυτό θυμήθηκε και ο Εμάνουελ και το σχολίασε αναλόγως, με την Παρασκευή να σχολιάζει με emojis.