Heidi Klum: Η 16χρονη κόρη της κάνει το ντεμπούτο της στο modeling - Μαζί με τη μαμά, βέβαια

12.12.2020
Heidi Klum: Η 16χρονη κόρη της κάνει το ντεμπούτο της στο modeling - Μαζί με τη μαμά, βέβαια
Με εξώφυλλο στη γερμανική Vogue συστήνεται στον κόσμο της μόδας η μεγαλύτερη κόρη της διάσημης γερμανίδας καλλονής. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει! Νόμος! Και αυτό ισχύει και για τη 16χρονη κόρη της Heidi Klum, η οποία φαίνεται έτοιμη να ακολουθήσει τα βήματα της διάσημης μητέρας της, τώρα που εκείνη της έδωσε την άδεια, επιτέλους!

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο του modeling η Leni Klum: ποζάρει στο εξώφυλλο της γερμανικής Vogue για το πρώτο τεύχος του 2021 μαζί με τη μητέρα της, ενώ στο editorial βλέπουμε πολλές ακόμη πόζες μαμάς-κόρης.

Η Leni αποκάλυψε ότι δέχτηκε την πρώτη πρόταση για δουλειά στα 12 με 13 της χρόνια αλλά η μητέρα της ήταν κάθετα αρνητική όσο κι αν εκείνη "έκλαιγε και χτυπιόταν", όπως εξήγησε χαρακτηριστικά.

"Τα 16 είναι μια καλή ηλικία για να ξεκινήσει το modeling κανείς", εξήγησε η ίδια η Heidi μιλώντας στο περιοδικό. "Αν σου επιτρέπεται να οδηγήσεις αυτοκίνητο, μπορείς επίσης να έχεις και έναν επίσημο λογαριασμό Instagram όπου θα μπορείς να δείχνεις και το πρόσωπό σου. Και το να σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκινάς με ένα εξώφυλλο στη Vogue είναι ένα τρελό προνόμιο", συνέχισε και εμείς συμφωνούμε μαζί της 100%.

Η Leni είναι κόρη της Heidi από τη σχέση της με τον Flavio Briatore ενώ έχει ακόμη τρία παιδιά από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Seal, ο οποίος έληξε το 2002 ύστερα από 5 χρόνια. Το 2019 η 47χρονη, σήμερα, καλλονή παντρεύτηκε τον (31ός ετών, για την ιστορία) μουσικό Tom Kaulitz και δεν έχει κρύψει τη λαχτάρα της να κάνει ακόμη ένα παιδί μαζί του. Με το καλό!

Προς το παρόν, ευχόμαστε καλή αρχή στην όμορφη Leni η οποία, χωρίς αμφιβολία, ξεκινά την καριέρα της με τις καλύτερες προϋποθέσεις!