George Clooney: Η εξαντλητική δίαιτα που τον έστειλε στο νοσοκομείο - Κινδύνευσε μέχρι και η ζωή του

10.12.2020
George Clooney: Η εξαντλητική δίαιτα που τον έστειλε στο νοσοκομείο - Κινδύνευσε μέχρι και η ζωή του
Ενόψει της πρεμιέρας της νέας του ταινίας, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία του αφού έχασε σχεδόν 13 κιλά με... τον λάθος τρόπο!

Στη νέα ταινία του, με τίτλο "The Midnight Sky", στην οποία εκτός του ότι πρωταγωνιστεί υπογράφει και τη σκηνοθεσία, ο George Clooney ερμηνεύει έναν επιζώντα από μία παγκόσμια καταστροφή χτυπημένο από καρκίνο αστρονόμο. Για τις ανάγκες του ρόλου αυτού, ο 59χρονος σταρ έπρεπε να χάσει μερικά κιλά, όμως, όπως φαίνεται, εκείνος βιάστηκε πολύ και η όλη προσπάθεια τον έστειλε στο νοσοκομείο.

"Νομίζω ότι προσπαθούσε να χάσω βάρος υπερβολικά γρήγορα και πιθανότατα δεν φρόντιζα τον εαυτό μου όπως έπρεπε", αποκάλυψε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mirror.

Τέσσερις μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την ταινία "The Midnight Sky" (από την οποία και οι φωτογραφίες στο θέμα) ο Clooney εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τρομακτικούς πόνους στο στομάχι. Διαγνώστηκε με παγκρεατίτιδα, η οποία, για την ιστορία μπορεί να αποβεί θανατηφόρα, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές μέρες.

Διάβασε και αυτό: 3 λόγοι για τους οποίους η Amal Clooney έκλεψε την παράσταση στο baby shower της Meghan [photos]

Ο ίδιος ο Clooney αποδίδει την κατάρρευσή του στην εξαντλητική και "λανθασμένη" δίαιτα που έκανε για να χάσει γρήγορα τα κιλά και δεσμεύεται "να μην το ξανακάνει".

Εκτός από το ότι χρειάστηκε να χάσει κιλά, ο ρόλο αυτός απαίτησε από τον διάσημο ηθοποιό να αφήσει και ένα πολύ πυκνό μούσι, το οποίο μπορεί να ενθουσίασε τον γιο του, Alexander (γιατί, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μπορούσε να κρύβει διάφορα πράγματα μέσα σε αυτό -όπως, για παράδειγμά- ένα... γλειφιτζούρι), όμως οι γυναίκες της οικογένειας... αντέδρασαν. Η σύζυγός του, Amal και η κόρη τους, Ella, έκαναν... πάρτι μόλις ξυρίστηκε και επανήλθε στα.. "κανονικά" του.

H ταινία είναι μια παραγωγή του Netflix και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου. Ιδού και το τρέιλερ για μια πρώτη εικόνα.