GNTM 3: Το τραγούδι του Δημοσθένη και της Ρασέλ, η συγκατοίκηση και η αλήθεια για τη σχέση τους [video]

07.12.2020
GNTM 3: Το τραγούδι του Δημοσθένη και της Ρασέλ, η συγκατοίκηση και η αλήθεια για τη σχέση τους [video]
"Παραμύθια" τραγουδούν και επίσημα πια οι δύο πρώην παίκτες του GNTM οι οποίοι για πασαρέλες ξεκίνησαν, προς... δισκογραφική κατέληξαν! Το ντουέτο τους παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα (7/12/2020) μαζί με το επίσημο video clip τους. Και δεν είναι μόνοι σε αυτή την προσπάθεια.

Η Ρασέλ και ο Δημοσθένης είναι δύο από τα παιδιά που, χωρίς αμφιβολία, ξεχώρισαν στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του STAR. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο σπίτι του παιχνιδιού, οι δυο τους είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι ενώ είχαν δείξει και οι δύο την αγάπη τους προς τη μουσική. Για την ακρίβεια, κανείς από τους δύο δεν είχε κρύψει την αλήθεια ως προς τον λόγο για τον οποίο είχαν θελήσει να συμμετάσχουν στο παιχνίδι εξ αρχής. Όχι, το modelling δεν ήταν ο σκοπός αλλά το μέσο για να γίνουν γνωστοί. Φαίνεται λοιπόν ότι πέτυχαν τον στόχο τους και οι δύο καθώς ήδη καμαρώνουν για το πρώτο τους "παιδί".

¨Ενα τραγούδι που "σκάρωσε" το Γύπας, ολοκλήρωσε η Ρασέλ και με τη βοήθεια της Ίριδας, που επίσης γνώρισαν στο παιχνίδι, και ανέλαβε τη χορογραφία, φτάσαμε σήμερα στα "αποκαλυπτήρια" του τραγουδιού "Παραμύθια".

Ιδού λοιπόν η πρόσπάθεια των παιδιών που, κατά γενική ομολογία, είναι... αξιοπρεπέστατη!

Στο... "παρασύνθημα" όμως, πλανάται μία φήμη (εντονότατη θα λέγαμε) που θέλει τα δυο παιδιά να είναι ήδη ζευγάρι. Η κάμερα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" μίλησε και με τους δυο στα γυρίσματα του video clip και η ερώτηση τέθηκε ευθέως: "Πολλά δημοσιεύματα σας θέλουν ζευγάρι. Αληθεύουν;". Οι απαντήσεις, βέβαια, δεν ήταν τόσο σαφείς!

"Περνάμε καλά" τόνισε ο Δημοσθένης προσθέτοντας ότι η Κατερίνα, το κορίτσι του μέχρι τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, παραμένει στη Θεσσαλονίκη, δεν έχουν βρεθεί λόγω Lockdown αλλά "τα έχουν πει". "Χαμογελάω, δεν είναι αρκετό αυτό;", απάντησε η Ρασέλ αφήνοντας το όλο θέμα στον αέρα, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με τον Έντουαρτ. Το ξέρει το παιχνίδι της δημοσιότητας καλά η Ρασέλ και το συνεχίζει όπως το ξεκίνησε.

Στο μεταξύ, και ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης επιμένει ότι βάσει πληροφοριών που έχει εκ των έσω οι δυο τους είναι όντως ζευγάρι, όσο κι αν δεν το παραδέχονται, μαθαίνουμε ότι ο Δημοσθένης και η Ρασέλ συγκατοικούν με την Ίριδα, με την οποία "είναι όλη μέρα μαζί", όπως αποκάλυψε η ίδια η Ρασέλ.