Δήμητρα Γαλάνη: Δέχεται έντονη επίθεση μέσω social media

27.11.2020
Δήμητρα Γαλάνη: Δέχεται έντονη επίθεση μέσω social media
Τι απαντά η ίδια στις κατηγορίες που δέχεται

Δημόσια πυρά δέχεται η Δήμητρα Γαλάνη μέσω social media, μετά από κατηγορίες που ισχυρίζονται ότι κατήγγειλε στην Αστυνομία συσσίτιο για συνωστισμό.

Δες και αυτό: "Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφοράς"

Πιο συγκεκριμένα, κατηγορούν την τραγουδίστρια πως κάλεσε τη Δημοτική Αστυνομία για να διαλύσει τον συνωστισμό που είχε δημιουργηθεί κοντά στο σπίτι της στο κέντρο, όπου μοιραζόταν φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, έχοντας πρώτα ρωτήσει αν έχουν τη σχετική άδεια. Όλα ξεκίνησαν από ένα post του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, της δομής "ο άλλος άνθρωπος", χωρίς να αναφέρει το όνομα της, γράφοντας ωστόσο τα αρχικά "Δ.Γ.".

Αυτό το είδες; Eurovision 2021: Αυτή η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει την Κύπρο!

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους. Η ίδια η Δήμητρα Γαλάνη πήρε θέση περιγράφοντας τα γεγονότα από τη δική της πλευρά μέσω Facebook:

Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media, θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις. Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες. Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου. Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός. Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά. Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση. Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου.

Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.