Jennifer Aniston: ThanksGiving με τον Λόρδο Chesterfield φέτος - Η ανάρτηση και το σχόλιο του Justin Theroux

27.11.2020
Jennifer Aniston: ThanksGiving με τον Λόρδο Chesterfield φέτος - Η ανάρτηση και το σχόλιο του Justin Theroux
Πέρσι οι δύο πρώην σύζυγοι πέρασαν μαζί τη γιορτή των Ευχαριστιών. Φέτος όμως τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Οι φετινές παρέες όμως και των δύο είναι παρόμοιες.

Το Thanksgiving τους γιόρτασαν χθες στην Αμερική, σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα από άλλες χρονιές όμως καθώς και σε εκείνα τα μέρη, οι άνθρωποι ζουν σε καθεστώς καραντίνας λόγω COVID19.

Οι απανταχού διάσημοι -και μη- τίμησαν τη γιορτή των Ευχαριστιών με όποιον τρόπο τους επιτρεπόταν κάνοντας, φυσικά, και τις δέουσες αναρτήσεις στα social media.

Μία από αυτές που ξεχωρίσαμε ήταν της Jennifer Aniston η οποία πέρασε το γιορτινό αυτό βράδυ με τον Λόρδο Chesterfield, το συμπαθέστατο σκυλάκι που μας είχε συστήσει στις αρχές του περασμένου μήνα. Ο τετράποδος λόρδος μεγάλωσε πολύ αυτό τον ενάμιση μήνα και ποζάρει στον φακό μαζί με την αφεντικίνα του για τη γιορτινή της ανάρτηση.

Ιδού και η ανάρτηση με την οποία μας είχε συστήσει το νέο της σκυλάκι στης αρχές του Οκτώβρη.

Με την ευκαιρία θυμόμαστε ότι πέρσι τέτοια μέρα, η Jen είχε μαζέψει στο σπίτι της, όπως κάνει κάθε χρόνο, όπως μάθαμε, όλους τους κολλητούς της φίλους σε μια γιορτή που εκείνη ονομάζει "Friendsgiving". Στην παρέα, τότε ήταν και ο Justin Theroux με τον οποίο παρότι χώρισαν διατηρούν άψογες σχέσεις.

Φέτος, πάντως, και ο Theroux -ο οποίος έσπευσε να σχολιάσει με τον τρόπο του την ανάρτηση της πρώην συζύγου του- πέρασε με τον δικό του τετράποδο φίλο τη γιορτή.