H Gigi Hadid ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της και δείχνει το στολισμένο της σπίτι

23.11.2020
H Gigi Hadid ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη της και δείχνει το στολισμένο της σπίτι
Οι φετινές γιορτές θα είναι ξεχωριστές για τη διάσημη καλλονή και, όπως φαίνεται, είναι αποφασισμένη να το απολαύσει στο έπακρο.

Πριν από δυο μήνες, η Gigi Hadid γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Zayn Malik. Η 25χρονη καλλονή και ο 27χρονος μουσικός είναι μαζί από το 2015 και διανύουν, χωρίς αμφιβολία, την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους.

Η Gigi έχει μοιραστεί -αν και πάντα διακριτκά- κι άλλες φωτογραφίες με τη θυγατέρα της, όμως αυτή τη φορά οι πόζες έρχονται σε πλήρες χριστουγεννιάτικο mood.

Μία σειρά φωτογραφιών μοιράστηκε η νεαρή μανούλα στο instagram. Στις δύο από αυτές τη βλέπουμε να κάνει βόλτα στην εξοχή έχονταςτο μωράκι της στον μάρσιπο και στις υπόλοιπες το σπίτι της, φουλ γιορτινά διασκοσμημένο, έτοιμο για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου που αυτή τη χρονιά του βρίσκει ως οικογένεια!

"Μία ολοκαίνουργια διάσταση του 'πολυάσχολου' και του 'κουρασμένου' 😅❤️ αλλά είναι η κολλητή μου και έτσι ξεκινήσαμε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις νωρίς 🥰🥰🎁", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού η αρχική ανάρτηση.