Τόνια Σωτηροπούλου: Η εξομολόγηση της για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί

02.11.2020
Τόνια Σωτηροπούλου: Η εξομολόγηση της για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί
«Συνέβη σε γύρισμα με έναν ηθοποιό. Εγώ 18, αυτός 54. Μπήκε στο καμαρίνι μου και προσπάθησε να με φιλήσει»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή Συν Γυναιξί της ΕΡΤ2, η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν 18 ετών.

Δες και αυτό: Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση του στο αισχρό μήνυμα που δέχτηκε στο instagram! [Βίντεο]

"Είχα γύρισμα και εκεί ήταν ένας ηθοποιός που παίζαμε σε κάποιες από τις σκηνές μαζί. Εγώ ήμουν τότε 18 και αυτός 54. Όταν τελειώσε το γύρισμα πήγα στο καμαρίνι μου να αλλάξω, να πάρω τη τσάντα μου και μπήκε μέσα και πήγε να με φιλήσει. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν τι σιχαμένο και τρομακτικό είναι αυτό που κάνει, που απλά μπήκε στο χώρο μου και ήρθε πάνω μου. Από πού πήρε αυτό το vibe; Μήπως του έδωσα ποτέ εγώ κάποια τέτοια εντύπωση; Όχι, οπότε του αρνήθηκα. Εκείνος μου είπε πως οι περισσότερες κοπέλες στην ηλικία μου θα έκαναν κάτι μαζί του και θα τις βοηθούσε" είπε η ίδια.

Αυτό το είδες; Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία από την εποχή που "ήθελε να ουρλιάξει"

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον Κωστή Μαραβέγια και τη σχέση τους, λέγοντας: "Ο Κωστής είναι μια περίπτωση από μόνος του, γιατί έχει πολύ φως και θετική ενέργεια. Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα από αυτόν και έχει μια ερωτική σχέση με τη μουσική, δεν το βλέπει απόλυτα σαν δουλειά. Εϊναι τρομερά δημιουργικός. Έχει μια τεράστια ομορφιά η καθημερινότητα και πολλές φορές κούραση, γιατί ακούς συνέχεια μουσική μέσα στο σπίτι. Όταν λείπει απλά σβήνω τα πάντα, αλλά γενικά είναι πολύ ωραία η συνύπαρξη μας. Χαιρομαι πολύ γιατί έχω έναν άνθρωπο που θα με στηρίξει στις επιλογές μου".