Chrissy Teigen: Αποκάλυψε το νέο τατουάζ της και την ιδιαίτερη σημασία του

02.11.2020
Chrissy Teigen: Αποκάλυψε το νέο τατουάζ της και την ιδιαίτερη σημασία του
Η Chrissy Teigen μοιράστηκε μια φωτογραφία του νέου της τατουάζ το οποίο έκανε στη μνήμη του μωρού που έχασε, καθώς συνεχίζει να θρηνεί με τον δικό της τρόπο το θάνατο του γιου της.

H σταρ δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στα social media κατά τη διάρκεια μιας εξόδου με τον σύζυγό της John Legend. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου και να αναγράφεται το όνομα «Jack» στο εσωτερικό του δεξιού καρπού της.

Όπως μπορείς να δεις, φαίνεται και το όνομα «John» στο χέρι της, ενός ακόμα τατουάζ που έχει κάνει για να τιμήσει τον σύζυγο της. Έχει επίσης τατουάζ των παιδιών της, Luna και Miles.

Η Teigen είχε μείνει έγκυος για τρίτη φορά νωρίτερα φέτος, αλλά έχασε το παιδί με τραγικό τρόπο, εξηγώντας σε μια συγκινητική δήλωση στο Instagram ότι συνέβη «περίπου στα μισά της εγκυμοσύνης της». Μάλιστα, ανατριχιαστική είναι η εικόνα του ζευγαριού που αγκαλιάζει τον άτυχο νεκρό γιο τους. Μάλιστα ήταν τότε που το ζευγάρι αποκάλυψε ότι σκόπευε να δώσει το όνομα Jack στο τρίτο παιδάκι τους.

«Ποτέ δεν αποφασίζουμε τα ονόματα των μωρών μας μέχρι την τελευταία στιγμή μετά τη γέννησή τους, δηλαδή λίγο πριν φύγουμε από το νοσοκομείο. Αλλά, για κάποιο λόγο, αρχίσαμε να αποκαλούμε αυτό το μικρό αγόρι, Jack ενώ ήταν μέσα ακόμα στην κοιλιά μου. Θα είναι πάντα ο Jack για εμάς. Ο Jack πάλεψε τόσο σκληρά για να είναι μέρος της μικρής μας οικογένειας, και θα είναι, για πάντα ...», εξήγησε η Teigen.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, κατά τη διάρκεια του 2020 Billboard Music Awards στο Λος Άντζελες, ο John Legend αφιέρωσε στη σύζυγό του το τραγούδι Never Break. Η φωνή του ήταν έτοιμη να σπάσει καθώς τραγουδούσε τους συγκινητικούς στίχους: «Δεν ανησυχώ για εμάς και ποτέ δεν ανησυχούσα. Ξέρουμε πώς τελειώνει αυτή η ιστορία. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ».

Η Teigen εξήγησε το λόγο για τον οποίο επέλεξε να μοιραστεί αυτές τις τόσο προσωπικές φωτογραφίες στο Instagram, τις οποίες τράβηξε ο σύζυγός της John Legend και η μητέρα της, δείχνοντάς την να κλαίει σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι μετά τον τοκετό του μωρού της.

Σε ένα ειλικρινές κείμενο της για την πλατφόρμα Medium, απευθύνθηκε σε εκείνους που επέκριναν αυτή την απόφασή της, γράφοντας: «Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο λίγο με νοιάζει που μισείτε τις φωτογραφίες. Πόσο λίγο με νοιάζει που είναι κάτι που εσείς δεν θα κάνατε. Το έζησα, επέλεξα να το κάνω και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι για κανέναν άλλον, παρά για τους ανθρώπους που το έχουν ζήσει ή είναι αρκετά περίεργοι για να αναρωτηθούν για το πώς είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο».