Sean Connery: Συγκινεί η αλήθεια για την ασθένειά του - Οι τελευταίες του στιγμές και σπάνιες εικόνες με την οικογένειά του

02.11.2020
Sean Connery: Συγκινεί η αλήθεια για την ασθένειά του - Οι τελευταίες του στιγμές και σπάνιες εικόνες με την οικογένειά του
Στον απόηχο της είδησης για τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, η χήρα του, μοιράζεται λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του αλλά και τα δικά της συναισθήματα.

Ο sir Sean Connery πέθανε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 90 ετών. "Στον ύπνο του, στις Μπαχάμες, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια", σύμφωνα με την ενημέρωση της οικογένειας.

Τα social media ακόμη είναι γεμάτα με φωτογραφίες, αφιερώσεις και απέραντη αγάπη για τον θρυλικό σκωτσέζο ηθοποιό που ξεχώρισε για το ταλέντο, τη γοητεία και το ήθος του!

Σήμερα, η χήρα του εκλειπόντος σταρ, ζωγράφος Micheline Roquebrune, μίλησε στην DailyMail περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του αλλά αποκαλύπτοντας, ταυτόχρονα και την ασθένεια από την οποία έπασχε τελευταία και για την οποία δεν είχε γίνει κάποια συγκεκριμένη αναφορά ποτέ.

"Δεν ήταν ζωή αυτή για εκείνον. Δεν μπορούσε ούτε να εκφραστεί τελευταία. Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και ήταν τόσο γαλήνια. Ήμουν μαζί του όλο τον καιρό και εκείνος απλά... γλίστρησε μακριά. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε. Είχε άννοια και αυτό τον είχε ρίξει πολύ. Η τελευταία του ευχή πραγματοποιήθηκε όμως. Έφυγε ήρεμα και γαλήνια, χωρίς ταραχές", περιγράφει και συγκινεί η 91ός ετών, σήμερα, γαλλομαροκινή μικροκαμωμένη ζωγράφος που υπήρξε στο πλευρό του θρυλικού σταρ τα τελευταία 45 χρόνια. Μιλά με τόση αγάπη για εκείνον...

"Ήταν υπέροχος και είχαμε μια εκπληκτική ζωή μαζί. Υπήρξε πραγματικά πρότυπο άντρα. Θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς εκείνον, το γνωρίζω. Αλλά δεν θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα και έφυγε ειρηνικά", συμπλήρωσε η Micheline η οποία, για την ιστορία γνώρισε τον Connery το 1970 σε ένα γήπεδο γκολφ, όταν εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο (και μητέρα του μοναχογιού του, Jason) Diane Cilento. Ο γάμος Connery και Cilento έληξε το 1973 (ενώ οι δυο τους ήταν σε διάσταση από το 1971) και ο δεύτερος γάμος του Sean έγινε το 1975.

Αυτή είναι μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του ζεύγους

Ακόμη μερικές, ιδιωτικές, φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού είδαμε στη σελίδα της εγγονής του, Saskia Connery, η οποία, φαίνεται πώς πέρασε πολύ καιρό στις Μπαχάμες μαζί με τους παππούδες. Η ανάρτηση αυτή είχε έρθει με αφορμή τα πρόσφατα 90α γενέθλια του Sean (31 Οκτωβρίου 2020)

Και μία φωτογραφία του σκωτσέζου σταρ από τα περσινά 89α γενέθλιά του μαζί με τον γιο του, Jason και τη σύντροφό του, Fiona. Αδυσώπητος ο χρόνος. Για όλους! RIP dearest Sir Sean Connery!