Kim Kardashian: Ο Kanye West "ζωντάνεψε" τον νεκρό πατέρα της για τα γενέθλιά της - Το βίντεο από τον... Παράδεισο

30.10.2020
Kim Kardashian: Ο Kanye West "ζωντάνεψε" τον νεκρό πατέρα της για τα γενέθλιά της - Το βίντεο από τον... Παράδεισο
17 χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Robert Kardashian μίλησε στην κόρη του "ολοζώντανος". Αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάται για πάντα η Kim.

40 χρόνια ζωής συμπλήρωσε πριν από μερικές μέρες η Kim Kardashian και παρά τον κορονοϊό και την παγκόσμια ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων, αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός όπως του έπρεπε. Το πάρτι διοργανώθηκε σε κάποιο νησί που δεν αποκαλύφθηκε και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που γέμισαν το διαδίκτυο, φάνηκε ότι ήταν αντάξιο της "λαμπρής" προ-Covid εποχής.

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν έντονες, όμως η θέση της εορτάζουσας και της οικογένειας ήταν συγκεκριμένη: "Μία φορά γίνεσαι 40".

Εμείς θα προσπεράσουμε γρήγορα το σημείο αυτό και θα σταθούμε στο, πραγματικά, εξωπραγματικό δώρο που έλαβε η Kim από τον σύζυγό της, Kanye West.

Χωρίς να σκεφτεί τα έξοδα, λοιπόν, γιατί αυτό που έκανε στοιχίζει, κυριολεκτικά, μία περιουσία, ο διάσημος ράπερ "ανέστησε" τον νεκρό πατέρα της αγαπημένης του. Ως ολόγραμμα, ο Robert Kardashian απευθύνθηκε στην Kim και της μίλησε για 2,5 λεπτά περίπου, κάνοντας την ίδια και όλους τους υπόλοιπους (προφανώς) να ανατριχιάσουν!

Η ίδια η Kim μοιράστηκε το βίντεο πριν από λίγες ώρες, ευχαριστώντας τον αγαπημένο της για το ξεχωριστό δώρο που της έκανε και δεν αποκλείεται η ανάρτησή της αυτή να ξεπεράσει το αλησμόνητο ρεκόρ που έκανε το 2014 με το γυμνό εξώφυλλο στο περιοδικό Paper [φωτό κάτω]. Μέχρι αυτή τη στιγμή, το εν λόγω βίντεο μετρά περί τα 6 εκατομμύρια προβολές.

Ιδού λοιπόν οι ευχές του με Robert Kardashian στην κόρη του που σε γενικές γραμμές εκφράζουν την αγάπη του και τον θαυμασμό του για όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή της μέχρι τώρα, τονίζοντας φυσικά πόσο περήφανος νιώθει που αποφάσισε να γίνει δικηγόρος και να συνεχίσει στα δικά του βήματα!

Από όλα όσα είπε το, ομολογουμένως πολύ επιτυχημένο, ολόγραμμα πάντως, ένα σημείο μας έκανε να γελάσουμε πραγματικά. Ο Kanye έκανε το δώρο του στην Kim όμως τα "γένια του φρόντισε να τα ευλογήσει".

Περίπου στο 1:40 του βίντεο ακούμε τον Robert Kardashian να μιλά με θαυμασμό για τον τρόπο με τον οποίο η Kimberly (όπως την έλεγε πάντα) μεγαλώνει την οικογένειά της. Και εκεί ακούγεται το απίθανο: "Παντρεύτηκες τον πιο πιο πιο πιο πιο πιο πιο πιο πιο πιο ιδιοφυή άντρα σε όλο τον κόσμο. Και εσύ είσαι η πιο πιο πιο πιο αξιοθαύμαστη μητέρα στα τέσσερα όμορφα παιδιά σου".

Εντάξει, τα σχόλια περιττεύουν!

Στο κλείσιμο των ευχών, ο Robert Kardashian στέλνει την αγάπη του και στα τρία άλλα παιδιά του (Kourteney, Khloe και Rob) και τονίζει σε όλους να μην ξεχνούν τις προσευχές τους! Ιδού: