Άγγελος Λάτσιος: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας του είναι απλά... απίθανη

29.10.2020
Άγγελος Λάτσιος: Η ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας του είναι απλά... απίθανη
Γενέθλια έχει σήμερα (29/10/2020) η ελληνίδα παρουσιάστρια και ο γιος της έσπευσε να της ευχηθεί και διαδικτιακά. Και το έκανε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μπορεί να γίνεται σήμερα 51ός ετών, όμως η Ελένη Μενεγάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της νωρίτερα φέτος και μάλιστα σβήνοντας τα κεράκια της μαζί με τον αδελφό της και τον γιο της.

Κεράκια άλλα σήμερα δεν είδαμε, όμως, γέμισαν ευχές τα social media. Από όλες αυτές ξεχωρίζει, σίγουρα ξεχωρίζει αυτή του γιου της. Ο Άγγελος Λάτσιος χαρίζει κάθε χρόνο στη μητέρα του μία όμορφη ανάρτηση, όμως αυτή, η φετινή είναι απίστευτα τρυφερή και τα λόγια του αγγίζουν την κάθε καρδιά.

«Happy birthday to this star ⭐️ ❤️🎂 51 never looked prettier!🎂💎🦋 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σαγαπω πολυ και θα ειμαι ο μεγαλυτερος θαυμαστης σου για παντα!❤️❤️ @elenimenegaki» γράφει στη λεζάντα ο Άγγελος και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Μια πραγματικά πολύ τρυφερή ανάρτηση που, φυσικά, δεν άφησε ασυγκίνητη την εορτάζουσα, η οποία έσπευσε να αφήσει το σχόλιό της στον μονάκριβο γιο της με πραγματική λατρεία.