Νίκος Μάνεσης: Η δική του απάντηση για την κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη και τις... ευθύνες

07.10.2020
Νίκος Μάνεσης: Η δική του απάντηση για την κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη και τις... ευθύνες
Σε σίριαλ εξελίσσεται η σχέση μεταξύ των δύο παρουσιαστών που φαίνεται ότι, πολύ γρήγορα έχουν γίνει από φίλοι... εχθροί!

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης ξεκίνησαν τη συνεργασία τους "μετά βαΐων και κλάδων" μιλώντας ο ένας με τα καλύτερα λόγια για τον άλλο.

Ο καιρός αυτός, φαίνεται ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί και οι δυο πρώην συνεργάτες μάλλον είναι "στα μαχαίρια". Άρχισαν μάλιστα να μιλάνε επί του θέματος.

Πρώτη πήρε θέση η Μελέτη, τονίζοντας αφενός ότι δεν παραιτείται, κόντρα στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να το κάνει, αφετέρου ότι "γιατί να παραιτηθεί κανείς από κάτι για το οποίο φέρει καμία ευθυνη;", αναφερόμενη σαφώς στα περί θεματολογίας.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Μάνεσης έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα ειπώθηκαν, μιλώντας στο newpistol.gr και τον Χάρη Λεμπιδάκη:

Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία

Η συνέχεια αναμένεται σαφώς "καυτή". Αναμένουμε!