Η Michelle και ο Barack Obama γιορτάζουν 28 χρόνια γάμου - Φέτος τα μηνύματά τους ήταν πολύ διαφορετικά

04.10.2020
Η Michelle και ο Barack Obama γιορτάζουν 28 χρόνια γάμου - Φέτος τα μηνύματά τους ήταν πολύ διαφορετικά
Επέτειος γάμου για τον πρώην Πρώτο Ζεύγος των ΗΠΑ και αμφότεροι διάλεξαν αυτή τη μέρα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στους συμπατριώτες τους μέσα από τις αναρτήσεις για τον έρωτά τους.

O γάμος της Michelle και του Barack Obama μετρά 28 χρόνια κα οι δυο τους έχουν μιλήσει επανειλλημένα για τη σχέση τους και τα... μυστικά της.

Σήμερα, με αφορμή την επέτειό τους, μοιράστηκαν αμφότεροι τις ευχές τους ο ένας προς τον άλλο μέσω social media, όμως το... προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω, εστιάζοντας στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Ο πρώην Πλανητάρχης επέλεξε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους για την περίσταση και έγραψε τα εξής στη λεζάντα:

Ακόμη και με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θέλησα να πάρω μια στιγμή να ευχηθώ ευτυχισμένη επέτειο στον έρωτα της ζωής μου. Κάθε μέρα με τη @MichelleObama με κάνει καλύτερο σύζυγο, καλύτερο πατέρα και καλύτερο άνθρωπο. Αυτή τη χρονιά, καθώς εκτιμώ ιδιαίτερα τις ευχές σας, αυτό που θα επιθυμούσα πραγματικά είναι για τον καθένα να στραφεί προς έναν τουλάχιστον άνθρωπο που γνωρίζεται ότι μπορεί να μην ψηφίσει. Βοηθήστε τον να εγγραφεί στους καταλόγους. Βοηθήστε τον να μάθει πώς ψηφίζει. Οδηγείστε τους στο iwillvote.com για αρχή. Ευτυχισμένη επέτειο Miche. Σ' αγαπώ.

Στο ίδιο μήκος κύμματος και το μήνυμα της Michelle, με μια πιο... αστεία φωτογραφία!

28 χρόνια με τούτον εδώ 💕 Αγαπώ τον @BarackObama για το χαμόγελό του, τον χαρακτήρα του και τη συμπόνοιά του. Είμαι τόσο ευγνώμων που τον έχω ως σύντροφο μέσα σε όλα όσα μας πετά η ζωή. Και αυτή τη χρονιά έχω κάτι να σας ζητήσω - διαλέξετε έναν άνθρωπο που ξέρετε ότι μπορεί να μην ψηφίσει και βεβαιωθείτε ότι θα το κάνει. Αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα της επετείου μου για εσάς. Σ' αγαπώ Barack.. ❤️😘