Charlize Theron: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τις κόρες της και το μήνυμα που συγκινεί

26.09.2020
Charlize Theron: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τις κόρες της και το μήνυμα που συγκινεί
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η διάσημη ηθοποιός! Υπήρχε όμως λόγος.

Διεθνής Ημέρα των Θυγατέρων η χθεσινή (25/9/2020) και η Charlize Theron βρήκε ευκαιρία να τιμήσει τις δικές με μία ανάρτηση που ξάφνιασε πολλούς.

Θυμίζουμε ότι η 45χρονη σταρ έχει υιοθετήσει δυο παιιδιά, τα οποία υπεραγαπά. Πρόκειται για τον 8χρονo Jackson, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως κορίτσι πολύ νωρίς, όπως πολλές φορές έχει εξηγήσει δημόσια η μητέρα του και την 4 ετών August. Δύο κόρες έχει λοιπόν η Charlize και αυτές τιμά σήμερα.

"Η καρδιά μου ανήκει σε αυτές τις πανέμορφες υπερδυνάμεις. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια. Happy #NationalDaughtersDay ❤️", γράφει στη λεζάντα και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τη στιγμή που ο γιος της της εξομολογήθηκε ότι, στην ουσία, είναι κορίτσι, όπως και για την απόφασή της από εκεί και πέρα.

"Ναι, κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε 'Δεν είμαι αγόρι!'. Αυτό ήταν. Έχω, λοιπόν, δυο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως οποιοσδήποτε άλλος γονιός θέλω να προστατεύσω και θέλω να δω να ευημερούν. Γεννήθηκαν όπως γεννήθηκαν και θα πρέπει και οι δυο να βρουν τον εαυτό τους μεγαλώνοντας. Πρέπει να αντιληφθούν ποιες θέλουν να είναι και εγώ δεν έχω να πω τίποτα σε αυτό", είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά.

Ως προς τα προσωπικά της, η Theron είναι επίσης λαλίστατη και δεν έχει κρύψει ότι διάγει μία μοναχική προσωπική ζωή από επιλογή και "είναι μόνη τα τελευταία πέντε χρόνια".