Παύλος Μπακογιάννης: Συγκινούν οι αναρτήσεις του Κώστα και της Ντόρας Μπακογιάννη 31 χρόνια μετά τη δολοφονία του

26.09.2020
Παύλος Μπακογιάννης: Συγκινούν οι αναρτήσεις του Κώστα και της Ντόρας Μπακογιάννη 31 χρόνια μετά τη δολοφονία του
"Μαύρη" επέετειος σήμερα για την οικογένεια.

Ήταν πρωί Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου 1989 όταν ο Παύλος Μπακογιάννης έπεφτε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας στην Οδό Ομήρου στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το γραφείο του. Την ευθύνη για τη δολοφονία του, που είχε συγκλονίσει την πολιτική -και όχι μόνο- επικαιρότητα των ημερών, είχε αναλάβει η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Ο Παύλος Μπακογιάννης και η Ντόρα ήταν παντρεμένοι από το 1974 και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον Κώστα και την Αλεξία. Σήμερα, ο γιος και η χήρα του τιμούν τη μνήμη του με δυο πολύ ξεχωριστές αναρτήσεις.

Και πρώτα ο Κώστας Μπακογιάννης, που θέλησε να μοιραστεί δημόσια το συναίσθημά του. Το έκανε, λοιπόν, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, από το παρελθόν την οποία συνόδευσε μία ιδιαίτερα συγκινητική λεζάντα.

"Mπορεί να έχεις πετάξει μακριά εδώ και τριάντα ένα χρόνια, αλλά εγώ κάθε μέρα σε αγγίζω...", γράφει ο Κώστας Μπακογιάννης και συγκινεί. Ιδού και η φωτογραφία που μοιράστηκε λόγω της ημέρας

Μια πολύ πιο φορτισμένη ανάρτηση έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επέλεξε να μοιραστεί μια φωτογραφία του Παύλου με τα δυο τους παιδιά. Στη λεζάντα, "μαχαίρι" τα λόγια της:

"31 χρόνια πριν κάποιοι πίστευαν ότι δεν είχες δικαίωμα να τους δεις να μεγαλώνουν!", γράφει και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.