Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση που έκανε μόλις έμαθε ότι είναι... νεκρή εδώ και τέσσερις μέρες

14.09.2020
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανάρτηση που έκανε μόλις έμαθε ότι είναι... νεκρή εδώ και τέσσερις μέρες
Πρεμιέρα για την εκπομπή της σήμερα, όμως εκτός από αυτό, η ελληνίδα παρουσιάστρια (πλέον) σήμερα πληροφορήθηκε και τον θάνατό της!

Σήμερα, 14/9/2020, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε μια "δεύτερη καριέρα". Εκτός από τις πασαρέλες, τώρα πια δοκιμάζεται στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά όχι σε ρόλο κριτή σε κάποιο σόου, όπως έγινε με το GNTM, αλλά σε ρόλο παρουσιάστριας, στη νέα εκπομπή Pop Up του Alpha που έκανε πρεμιέρα σήμερα.

Πέρα από τον ενθουσιασμό και τη χαρά της πρώτης εκπομπής όμως, η Ηλιάνα πρέπει να ξαφνιάστηκε πολύ όταν πληροφορήθηκε ότι στις 10/9/2020... πέθανε!

Φυσικά δεν έχασε το χιούμορ της και μοιράστηκε την είδηση μέσα από την εξής ανάρτηση. Στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία τρόλαρε ξεκάθαρα την κατάσταση ως εξής: "Σε ευχαριστώ Θεέ μου 🙏🏻 Σας ευχαριστώ όλους ❤️"

Επιστρέφοντας στο Pop Up, η Ηλιάνα σήμερα έκανε την πρεμιέρα της έχοντας δίπλα της τους ανθρώπους που διάλεξε να την πλαισιώνουν σε αυτή την προσπάθεια. Αφροδίτη Γραμμέλη, Φωτεινή Πετρογιάννη, Κωνσταντίνος Ντάφλος, Παναγής Τζωρτζάτος, Μυρτώ Κάζη, Γιώργος Τσούλης, Αγγελική Μανουσάκη, Σουχάνα Κεγγίση και Άρης Γεωργιάδης. Καλή αρχή