Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα [video]

04.09.2020
Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα [video]
Έχει φουσκώσει αρκετά, αλλά όχι και για έκτο μήνα!!!! Να τα λέμε κι αυτά...

Η Τζένη Μπαλατσινού διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, όπως συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις- για τέταρτη φορά!

Η σύζυγος του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, που είναι αγοράκι, όπως μάθαμε από τον ίδιο, τον Δεκέμβρη. Άρα τώρα, πρέπει να διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και την είδαμε δημόσια πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη του χαρμόσυνου νέου.

Η ίδια, τον τελευταίο καιρό απέφευγε τις δημόσιες εμφανίσεις καθώς, προφανώς, ήθελε να κρατήσει τη χαρά της για την ίδια, μέχρι να μην μπορεί να την κρύψει άλλο. Και έτσι έγινε. Γιατί μπορεί να είναι μικρή η κοιλίτσα της, όμως υπάρχει. Και την είδαμε σήμερα το πρωί όλοι, μέσα από την κάμερα της εκπομπής του OPEN, Καλοκαίρι #not που την εντόπισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, προφανώς, όπως ακούμε στο ρεπορτάζ στον δρόμο για την αγαπημένη της Πάτμο!

Ιδού:

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (1996-2014) έχει την 23χρονη Αμαλία, την 21ός ετών Αλεξάνδρα και τον 13 ετών Μάξιμο, ενώ από την πρώτη στιγμή του γάμου της δεν έχει κρύψει τη λαχτάρα της για ακόμη ένα παιδί. Τόνιζε μάλιστα ότι όλα είναι θέλημα Θεού. Σήμερα, στα 49 της χρόνια είναι ξανά έγκυος. Με το καλό, λοιπόν η άφιξη του νέου μέλους.