Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού: Έτσι το ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας

29.08.2020
Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού: Έτσι το ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας
Μία προσωπική ανακοίνωση έκπληξη για τον Υπουργό Υγεία

Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού περιμένουν το πρώτο τους παιδί και η ενημέρωση έγινε ταυτόχρονα και από τους δύο μέσω social media.

Με μια ίδια φωτογραφία αλλά διαφορετικές λεζάντες. "Αγάπη και ευγνωμοσύνη! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @vkikilias ❤️", έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού ενώ ο σύζυγός της εκφράστηκε πιο έντονα, πολιτικός, γαρ!

"Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους,με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας,έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou ❤️Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη 🙏🏼"

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια και το τέταρτο για την Τζένη Μπαλατσινού. Από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (1996-2014) έχει την 23χρονη Αμαλία, την 21ός ετών Αλεξάνδρα και τον 13 ετών Μάξιμο, ενώ από την πρώτη στιγμή του γάμου της δεν έχει κρύψει τη λαχτάρα της για ακόμη ένα παιδί. Τόνιζε μάλιστα ότι όλα είναι θέλημα Θεού. Σήμερα, στα 49 της χρόνια είναι ξανά έγκυος. Με το καλό, λοιπόν η άφιξη του νέου μέλους.